2777
2789
عنوان

دلم میخواد خودمو بکشم از دست مادرشوهر و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 25 پست

عزیزم اون دیده تو خانوادت پشتت نیستن زبون درآورده ازش جدانشو اگر  شرایطش نداری ولی بترسونش حداقل چند روز برم قهر خونه خانواده ت تا بازیه حداقل آدم باشه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
توصیه من اینه یه بار بزنی داغونش کنی تا دیگه جرات نکنه حداقل بزنتت

اخه دیشب ندارم به خدا وگرنه میزدم 

تویی که این امضا رو میبینی یه صلوات برای سلامتی آقا امام زمان بفرست🙏🏻🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توصیه من اینه یه بار بزنی داغونش کنی تا دیگه جرات نکنه حداقل بزنتت

پول دیشو ندارم

چرا دوستش داری هنوز نمی تونم درک کنم

چون خانواده های ایرانی پسرا رو تاج میکنن میذارن رو سرشون دخترای بدبختم زیر پا له میکنن

این میشه که اعتماد بنفسشون نابود میشه 

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

یعنی روش میشه بره بگه از همسرم کتک خوردم و دیه میخوام؟؟؟؟گیرم دیه نداری یعنی زنشو زندان میندازه؟؟؟

دختر نمیدونی چه کثافتیه ک بخدا خودم باورم نمیشه من اینو انتخاب کردم هر چی بگی برمیاد

چون خانواده های ایرانی پسرا رو تاج میکنن میذارن رو سرشون دخترای بدبختم زیر پا له میکنناین میشه که اع ...

این که گفتید درسته اکثرا خانواده ها مخصوصا مادرها پسر دوست اند ولی دلیلی نمیبینم اعتماد به نفس ادم خورد بشه چون خودم تو شرایط این فرق گذاشتن هستم

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

دختر نمیدونی چه کثافتیه ک بخدا خودم باورم نمیشه من اینو انتخاب کردم هر چی بگی برمیاد

مرگ یه بار شیون هم به بار 

ترس برادر مرگه عزیزم 

همسرت دیده شما نه جدا میشی نه کاری انجام میدی برای همین پررو شده 

اگه جلوش بایستی عقب می‌کشه این رسم روزگاره

این که گفتید درسته اکثرا خانواده ها مخصوصا مادرها پسر دوست اند ولی دلیلی نمیبینم اعتماد به نفس ادم خ ...

فک کن اگه عروس به پسر ظلم کنه دهن اون عروس و جد و آبادشو سرویس میکنن اما داماد کثافت هر بلایی سر دخترشون بیاره بساز و زندگی کن

امیدوارم که هیچوقت همچین مادری نشم که بین بچه هام فرق بذارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

من شوهر سابقمم دستش شل بود ینی دستش میخوابید میزد

ولی یکی میزد دوتا میخورد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40