شرایط طلاق اصلا ندارم قصه اش درازه ک چرا نمیتونم جدا شم...شوهرم دست بزن داره فحاشه هم به خودم فوش میده هم خانوادم،اهل دهاته من شهرستان ولی به من میگه دهاتی (سر در نمیارم)خرجی تو یه سال و نیم اصلا نداده هفته ای یه بار میبره بیرون،تنها نمیزاره جایی برم ۳ماهه نمیزاره برم خونه مادرم
مجردی بوکس و کونگ فو و بدنسازی همزمان میرفتم ۳ سال پشت سر هم نوجوان برتر شدم مدرک زبان انگلیسی و فرانسوی رو دارم ترکی استانبولی هم تک و توک بلدم
بخدا خیلییی ام خوشگلم اینارو میگم ک تصور کنید بعد یه بار تاحالا تعریف نکرده ازم هیچ الکی ایرادی در آورده تو دعوا بعد ک آشتی شدیم گفته زر زدم آدم تو دعوا یه چی میگه
خودش انگار ۹ ماهه بارداره شکم گندس پوستش تیره اس دماغ گوشتی و درشت منافذ پوستش یه جوریه انگار چاهه و...از من ایراد میگیره
رابطه جنسی افتضاه بلده اما انگار زورش میاد برام کاری کنه تو رابطه
نه بغل نه بوس هیچ،اهل خیانت نیس ساعت رفت و برگشتی میدونم دوربین محل کارشم ب گوشیم وصله میدونم خیانت نیس تو کارش بعد با التماس کردن منو گرفت عاشقم بود فقط میدونم جاریم و مادرشوهرم باعثشن من با شوهرم چطور رفتار کنم خیلی مهربونم هر چی اذیت میکنه دوسش دارم
در کل اینارو گفتم خودتون تصور کنید
چون اذیتم میکنه میبینه طلاق نمیگیرم پررو شده هی میگه برو جمع کن برو 💔هم خواستم درد دل کنم هم بگید چیکار کنم چجوری با شوهرم رفتار کنم حساب کار دستش بیاد