2777
2789

آرایشگاه تنهابروهرجاآرایشگاه جیخوای بری همراه نبرباخودت بروجایی که وقت حسابی بزارن روتوفقط

کفشتم کتونی لژدارسفیداگه ام مشکل قدنداری کتونی سفیدباشه بهتره ولی من برای عروس کفش مجلسی پاشنه بلندمیپسندم بخاطرراحتی خودت کتونی بهتره ولی

لباس عروستم باشوهرت بروانتخاب کن بزاراونم نظربده کسیودنبال خددتون نکشونین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز تا شب با شوهرم وخواهرشوهرم گشتیم  دنبال لباس روز بعدم موهامو رنگ کردم روز بعدشم با خواهرشوهرم رفتم آرایشگاه خواهرم بچه کوچیک داشت.کفشم صندل مجلسی پاشنه پنج سانت بود ولی اگه تحرکت زاده پاشنه تخت بگیر

من عشق آرزو کردم تو برآورده شدی❤

کیک من ۲۵کیلو بود اونموقه کیک ارزون بود

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

کروناست عروسی کجا بود 

برو خونه ت. بعد کرونا سالگردو تالار بگیر 

خودمم همینکارو کردم

تو فقط قسمتی از من رو میشناسی،من یک جهان پر از رازم🍃🦄دختری مستقل💎 که هیچ چیز و هیچکس مانع رشدش نشده ❌و نمیشه❌ و نخواهد شد❌👠💄

تنها بودم آرایشگاه خیلی هم راحت بودم چون ارایشگر دوستم بود

لباس عقد و عروسیمم تو یه روز تو کمتر از چهارساعت انتخاب کردم زیاد سختگیر نیستم. 

ولی کفشم. آیییی بدترین انتخاب کل خریدام کفشم بود اصلا نمیدونم چرا اونو برداشتم انگار چشمامو بستن تو بازار. یبار همون عروسی پوشیدم دیگه نمیپوشم خوشم نمیاد ازش.