2777
2789

یهویی یک فشار محکمی به قلبم وارد میشه طوری‌که تهوع شدید میگیرم و نه میتونم باد گلو بزنم ببخشید .و نه میتونم بالا بیارم معدم سفت می‌گیره و گاهی به پشتم میزنه طوریکه حس میکنم الان قلبم میخواد وایسه 😭

من زیاد میشم ورم معدس آلمینیوم ام جی باید بخوری بعد از غذا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینطوری میشم از بچگی تا الان 

تازگی فهمیدم بهترین درمانش به ته لیوان آب جوش و نبات زیاد هست و تمام 

البته یه سونو هم بکن اگه دردت طوریه که زمین رو چنگ میزنی ممکنه درد سنگ صفرا باشه چون میگی به پشتت هم میرنه

خوردم گلم اثری نداشته پنتا پرازول هم خوردم

دمنوش گرم بخور 

من این جور مواقع تحمل میکنم فقط یا نون و بیسکویت جو میخورم اونم جوابه 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
من اسید معده دارم واهای دماغم یجوری میشه میخوام برم استفراغ کنم ولی آتیییش میگیرم چیکااار کنم

میری دکتر بهتون قرص معده میده..