2777
2789
عنوان

تب کودکی که اومیکرون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 68 پست

پسر‌ من‌ دیروز تستش مثبت شد فعلا فقط گلو‌ درد. داره از س شنبه میگفت گلوم درد میکنه 

دوستان میذونید علائم ممکنه شدید بشه یا همین حد میمونه ؟؟

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ی دختر ۲۰ ماهه هم دارم هر از گاهی چند تا سرفه میزنه ولی‌تب ندارن فعلا 

چ‌گیری‌ کردیم ب خدا 

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰
پسر‌ من‌ دیروز تستش مثبت شد فعلا فقط گلو‌ درد. داره از س شنبه میگفت گلوم درد میکنه  دوستان میذ ...

توی هرچه متفاوته . دخترم علایمش خیلی سبک تر از پسرمه. اما نگران نباش ایشالله به زودی خوب میشه  فقط اگه هنوز اشتها داره  چیزایه مقوی بده بخوره

یکی ۷ یکی ۸

خب گلم از شیاف هر ۴ ساعت استفاده کن براشون و مرتب تن شویه کن تا فردا صبح ببرشون دکتر 

پاشویه سرکه سفید و نمک و آب ولرم معجزه میکنه

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
توی هرچه متفاوته . دخترم علایمش خیلی سبک تر از پسرمه. اما نگران نباش ایشالله به زودی خوب میشه  ...

مرسی اشتهاش خوبه خداروشکر 

ببین من با دکتر صحبت کردم تب رو گفت اگ دو روز بیشتر طول کشید باید نگران شد 

الان سعی کن همون پاشویه کنی شیاف بزنی ک بیاد پایین 

عرق کاسنی بریز توآب پاشویش انگشتاشو بزن تو عرق کاسنی یه دستمال هم نمدارکن با همون عرق کاسنی بذار رو پیشونی و شکمش

مایعات زیاد بهش بده که مرتب بره دستشویی

آب سیب وهویج و پرتقال بده بهش عرق کاسنی هم شربت کن بده بهش، شربت خاکشیر

بی توقع مهربان باشیم...
عرق کاسنی بریز توآب پاشویش انگشتاشو بزن تو عرق کاسنی یه دستمال هم نمدارکن با همون عرق کاسنی بذار رو ...

اهان اینو مغازه ها باز کنن میخرم انجام میدم

دعا کن تا هوا روشن نشده  بیام خبره خوب شدنشو بدم

بچتون اومیکرون گرفت؟الان فقط تو منو خوب میفهمی چه حالی ام   فقط یه شب تب بالا داشت؟

بله 

شب اول تبش خیلی بالا بود وای خیلی بد بود من بردمش تو حمام از گردن به پایین تو وان آب ولرم گذاشتم

یه شب تبش لالای ۴۰ بود بعدم تا دو روز تب ۳۸ اینا که تب بر دادم 

دکتر دخترم آنتی بیوتیک نداد چون گفت ویروسیه و فایده نداره 

بعد دو روز هم اوکی شد

نگران نباش عزیزم 

اگر نوزاد نیس تب بالا طوری نمیشه 

حتمن یه چیزی بده بخورن مایعات خیلی کمک میکنه که دمای بدن بیاد پایین

بدبختیم اینه  که هر ترفندی بگی انجام دادم نمیاد پایین حداقل دلخوش بشم

عزیزم حق داری ایشالا بیاد پایین زودتر 

امیدوارم زودتر خوب بشن