چندماهی میشه که اصلا همو ندیدیم..تا اینکه امروز ویدیوکال گرفت منم نمیخاستم ببینمش بااصرار قبول کردم...اول گفت چقد قبلنا چشماتو دوس داشتم الانم همونقد معصومن اما انگار بی روح شدن سرد شدن.. چیزی نگفتم. بچه ها داستانم تاپیک قبلمه کسایی ک در جریانن میدونن قضیه چیه . بعد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
در انتظار فردا شب را سحر کن🎵 با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶. سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼 بشکن در قفس را از تن رها شو🎸 درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻. از خود دمی برون آ محو خدا شو🌬️🌨️🌝
گفت بعضی وقتا یادم میره قبلنا چقد دوست داشتم.. منظورشو فهمیدم منظئرش از قبلنا یعنی این بود که در حال حاضر دوست ندارم اما بازم چیزی نگفتم . گفت تاحالا بهم خیانت کردی گفتم نه . گفت چجور باور کنم گفتم واسم مهم نیست باور کنی یا نع. گفت جی برات مهمه