2777
2789

چندماهی میشه که اصلا همو ندیدیم..تا اینکه امروز ویدیوکال گرفت منم نمیخاستم ببینمش بااصرار قبول کردم...اول گفت چقد قبلنا چشماتو دوس داشتم الانم همونقد معصومن اما انگار بی روح شدن سرد شدن.. چیزی نگفتم. بچه ها داستانم تاپیک قبلمه کسایی ک در جریانن میدونن قضیه چیه . بعد

در من ، عمیق ترین تمدن تنهایی مدفون است..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی حال داره بره تاپیک قبل

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

گفت بعضی وقتا یادم میره قبلنا چقد دوست داشتم.. منظورشو فهمیدم منظئرش از قبلنا یعنی این بود که در حال حاضر دوست ندارم اما بازم چیزی نگفتم . گفت تاحالا بهم خیانت کردی گفتم نه . گفت چجور باور کنم گفتم واسم مهم نیست باور کنی یا نع. گفت جی برات مهمه

اونایی ک هیچ وقت نمیرن تاپیک قبل استارتر ها رو بخونن لایک کنن همو پیدا کنیم🤣

اونایی که وقتی استارتر میگه تاپیک قبل میرن ولی میبینن صفحه اول چیز خاصی نوشته و حوصلشون نمیکشه و دوباره برمیگردن همین جا لایک کنن 😂😂😅

نور خواهی مستعد نور شو.... 

گفتم نمیدونم . اصلا دلم نمیخاست صداشو بشنوم خیلی کوتاه جواب دادم.. گفت اگه بهت بگم دیروز بهت خیانت کردم بازم همین حرفو میزنی؟؟

وای کاش جوابشو نمیدادی

(اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری💚) منتظر معجزه ام به دعاتون احتیاج دارم دوستان 🧡 رب انزلنی منزلا مبارکاً و انت خیر المنزلین❤ اللهم اغفرلی الذنوب التی تحبس الدعا💜