2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادرشوهر سابقمو نبردم برای هیچ خریدی 😂😂 پریده بود به خودش دم عروسی کلا خوشحالم ادم حسابشون نک ...

خوش به حالت ولی تنهایی هم که خوش نمی‌گذره خواهر شوهر من رو می‌فرستاد مادر شوهرم اونم هی میگفتم چای دیرم شد دیرم شد الان شوهرم میاد شام نداریم زود زود خرید کنین یا می‌گفت اینو نخرین

برامن ی حلقه و ی سرویس ۱۵ گرمی شوهرم گرفت چون نداشت هیچی نگفتم ،ی کت شلوارم برا محضر ..بعدا مامانش گفت مااصلا رسم نداشتیم تو باید خودت میخریدی ،گفتم خب رسمتونه قبلش میگفتی تا میخریدم ،درصورتی ک عقد و بله برونای فامیلاش رفتم حتی ژل مو  اتو مو همهههه چی برا دختراشون میخرن،عنتر برامن رسم نداشت،سر عقدم هیچی نداد کلا هیچوقت کادو نداده

خوش به حالت ولی تنهایی هم که خوش نمی‌گذره خواهر شوهر من رو می‌فرستاد مادر شوهرم اونم هی میگفتم چای د ...

خب نه من تنها نرفتم

مامان خودم و خالم و خواهرم و دوستم بودن

اونارو ادم حساب نکردم😂

ما خریدعقد رفتیم حلقه بخریم منو بردن یه طلا ساز آشناشون که هرمدلی بخوام میسازن برامون ..نشستیم انتخاب کنیم خواهر شوهر و مادر شوهرم همراهمون بودن از طرف من کسی نبود ..خواهرشوهرم هی می‌پرید وسط که آره اینم خوبه آره اون بده منم اینو پسنیدم و فلان😐آخرش یه ماه طول کشید حلقه ها آماده بشن آخرشم اونی نشد که میخواستم خودشم نمی‌دونم چجوری شد که مال من خیلی سبک تر از مال شوهرم بود منم گفتم اینو نمیخوام و رفتیم یکی دیگه خرید برام 😒یا برا چادر باز بردن مغازه فامیلشون باید از بین دو سه تا یکی رو انتخاب میکردم کنی که برای خرید یه چیز کوچک میرم همه جارو میگردم تا بخرم😒😒یا تو ماشین من جلو نشسته بودم و خجالت می‌کشیدم طرف شوهرمو نگاه کنم مادرشوهر چندباری برگشت گفت اونورو نگاه نکن که نامحرمن اونا چرا نامحرمارو میبینی 😐😐😐بعد با دستش از پشت سرمو فشار داد سمت پسرش😑😑😑هیچوقت یادم نمیره

برامن ی حلقه و ی سرویس ۱۵ گرمی شوهرم گرفت چون نداشت هیچی نگفتم ،ی کت شلوارم برا محضر ..بعدا مامانش گ ...

برا سرعقد من مادرشوهر و پدرشوهر انگشتری که همسرم گرفت رو دادن بهم😐بعد متوجه شدم این انگشتر که روی سرویس طلا هست رو خواستن زرنگی کنن و اونا بدن خودشم همسرم پولشو داده بود