2777
2789
برا سرعقد من مادرشوهر و پدرشوهر انگشتری که همسرم گرفت رو دادن بهم😐بعد متوجه شدم این انگشتر که روی س ...

هیچ کاری ک نکردن برامون ،من میگم انتظارم نداشته باشن 

اخه فکر میکنن عروس خره نفهمع هر بلایی سرش بیارن عیبی نداره

ما خریدعقد رفتیم حلقه بخریم منو بردن یه طلا ساز آشناشون که هرمدلی بخوام میسازن برامون ..نشستیم انتخا ...

😂😂😂فکر کنم همممون مثل همین من کلا بیخیال بودم سنم کم هر چی مادر شوهرم می‌گفت میگفتم خوشگله انگشتر هم که اونی که خواستم نشد شوهرم گفت بعدا خودم میخرم برات بیخیال 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کاری ک نکردن برامون ،من میگم انتظارم نداشته باشن  اخه فکر میکنن عروس خره نفهمع هر بلایی سر ...

برا منم اینا اصلا خرج نکردن هرچی بوده همسرم داده پول همشو ..حتی یه تولد هم برام کادو نگرفتن ..سر مهریه کلی حرف بیخود زدن منه خر برای اینکه از خونه پدری خلاص شم قبول کردم مهریه کم رو الان پشیمونم خیلیییی (درسته چیزی نشده ولی میترسم) سرویس طلامو راضی شدم موقع رفتن به خونمون بگیرن ...مادرش کلی اعصاب خوردی درست کرد برامون و ... هرچی بگم باز کمه

انقدر بد و عفریته بودن که پنج شیش ماه به عروسیم کلا سر اینکه من عروسی میخواستم قهر کردم شوهرمم گفت ولشون کن آرایشگاه و آتلیه و لباس و همه رو با شوهرم و مامانم و خاله هام رفتم برا خریدم شوهرم گفت خیلی پول ندارم شرمنده ولی به جاش کفش و مانتو خرید برام گفتم فدا سرت ولی به دلم موند انشالله سر دختراشونم همین کار بیاد

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

من فقط طلا خریدم و کفش سفید و پارچه. بقیه خریدارو گذاشتم وقتی رفتم سرخونم شوهرم خرید. مثلا مانتو شلوار و کیف و روسری و.... تو خرید عقد برنداشتم. اینجوری حرف و حدیثی هم نبود

برا منم اینا اصلا خرج نکردن هرچی بوده همسرم داده پول همشو ..حتی یه تولد هم برام کادو نگرفتن ..سر مهر ...

برا مهریه منم مامانش تو خونه خودشون جنگ درست کرده بود ک اصلا نمیخواد اینو بگیری ،شوهرمم گفته ب کسی ربطی نداره اینو بعدا فهمیدم اگ اوموقه فهمیده بودم حتما تاریخ تولدم میزدم از لجش 

اما ۴۰۰ شد

اصلا خرید عروسی نداشتم، واسه عقد فقط یه حلقه و نیم ست اونم به زور، خرید عروسی زهرمار نخریدیم، چون سیسمونی خواهرشو باید می خرید، از خون سگ حروم تره خودشو شوهرش و بچه اش

😂😂😂فکر کنم همممون مثل همین من کلا بیخیال بودم سنم کم هر چی مادر شوهرم می‌گفت میگفتم خوشگله انگشتر ...

منم اومدم به مامانم گفتم که مادرشوهرم چیکار کرده برگشت گفت حتما همون رفتارو کردی😐طرفداری اونارو کرد ، کلا من مجردی خواستگار زیادداشتم مامانم خسته شده بود فکر میکرد من وسواسیم در حالی که اونایی که میومدن آدم حسابی نبودن مامانم فقط میخواست من ازدواج کنم برم ..هرسری خواستگار که میومد قبل و بعدش من فقط با مامانم بحث و داد وبیداد میکردیم دیگه منم آخر سر با مهریه کم فیلم کردم تا از اون خونه خلاص شم😥

انقدر بد و عفریته بودن که پنج شیش ماه به عروسیم کلا سر اینکه من عروسی میخواستم قهر کردم شوهرمم گفت و ...

ما باید عروسی کنیم آخه بدون عروسی هم نمیشه که اونم مهمون زیاد میاد حالا تو تالار هم نباشه تو یه خونه بزرگ میگیرن ولی در کل خوش میگذره مال من حنابندون تو تالار بود که بر عهده پدرم بود عرپسبم هم شوهرم گفت خرج اضافیه تو خونه گرفتن

ما باید عروسی کنیم آخه بدون عروسی هم نمیشه که اونم مهمون زیاد میاد حالا تو تالار هم نباشه تو یه خونه ...

منم گفتم باید عروسی بگیری شوهرم خودش تک و تنها گرفت حنابندون تو خونه عروسیم تالار با مهمون کم ولی آرایشگاه و آتلیه و لباس از بهترینا بود خیلی راضی بودم خانوادش فقط ناراضی و اضافی بودن که اونم به درک الانم قطع رابطم

برا مهریه منم مامانش تو خونه خودشون جنگ درست کرده بود ک اصلا نمیخواد اینو بگیری ،شوهرمم گفته ب کسی ر ...

آخه بدبختی شوهر منم اول می‌گفت پنج سکه😐آخرش کردن ۱۴تا..بخدا خانوادم پشتم نبودن میگفتن تو این گرونی هیچکس سکه زیاد نمیزنه😭الان یادم افتاد بغضم گرفت ... چقدر من بحث و دعوا کردم با خانوادم ولی اونا طرفدار اینا بودن منم آخر سر به زور قبول کردم

شوهرت ناراحت نیست که مامان باباشو نمیبینه؟

باباش خیلی بد خیلی بد ولی بازم به شوهرم گفتم برو ببینش در هفته یه بار پنج دقیقه می‌ره سر میزنم مادرشم بچه بوده مرده زن باباشه که عفریته خالصه وای جلو شوهرم مظلوم عالم به هرحال گفتم برو یه وقتا سر بزن بهشون مثلا روز مادر یه سر رفته روز پدرم می‌ره من ن