2777
2789

سلام شبتون بخیر دوستای گلم

میگم که میشه منو راهنمایی کنید لطفاً 

یکی از آشناها یه دختر بچه ی پنج ساله داره 

از خانومش جدا شدن و بچه با پدرشه 

و چون پدره دو شیفت سرکار +ده شب در ماه 

میخواد بچه رو یکی نگه داره 

حالا به نظر شما مهد شبانه روزی هست؟

میشه به پرستار اعتماد کرد؟پرستار بیاد خونه ی این بنده خدا و هر وقت پدر بچه بود دیگه نیازی به حضور پرستار نیست...مخم پوکید..بگید کار درست چیه ؟بچه رو کی نگهداره؟

باید پرستار قابل اعتماد پیدا کنع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی فقط خاکبرسرشون که با این وضعشون بچه دار شدن الانم نمیدونن چه گلی به سرشون بگیرن

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 
هیچی فقط خاکبرسرشون که با این وضعشون بچه دار شدن الانم نمیدونن چه گلی به سرشون بگیرن

به قدری این دختر بچه زیبا و باهوش و خونگرم و مودبه ،اصلا نمی‌دونم چطور تو این اوضاع از لحاظ اخلاقی و رفتاری تغییری در این بچه به وجود نیومده!

دقیقاً...

به قدری این دختر بچه زیبا و باهوش و خونگرم و مودبه ،اصلا نمی‌دونم چطور تو این اوضاع از لحاظ اخلاقی و ...

بده من بزرگش کنم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
به قدری این دختر بچه زیبا و باهوش و خونگرم و مودبه ،اصلا نمی‌دونم چطور تو این اوضاع از لحاظ اخلاقی و ...

الانم نیاد بعدا میاد

هنوز خیلی رسوخ نکرده به لایه های عمیق روانش

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 
از کجا میشه پیدا کرد به نظرت 

به نظرم کلا یه فکری بکنند، مادربزرگشون چه مادری چه پدری کسی نیست یا خاله ای عمه ای هیچ کس رو نداره، واقعا نمیشه راحت به کسی اعتماد کرد، باید از آشناها پیدا کنین