2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا برام دعا کنید

308 بازدید | 32 پست

نصف شب از خواب بیدارمبیدار کردن دیدم اپارتمانمون اتیش گرفته 

داشتم خفه میشدم اتش نشان کشیدمت بیرون

دود هنوز تو.گلومه بزور نفس میکشم

کل مجتمعمون داره میسوزه کلی اتش نشان اوژانس ریخته 

دعا کنید خونمون سالم بمونه و گرنه اواره میشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای‌ وایییی ایشالله بخیر بگذره عزیزم خدارو شکر خودتون خوبین علت آتیش سوزی چی بوده؟

مرسی عزیزم فقط دعا کن

دزد اومده پارکینک با طرف مشکل داشته ماشینشو سوزونده کل مجتمع سوخته

مرسی عزیزم فقط دعا کن دزد اومده پارکینک با طرف مشکل داشته ماشینشو سوزونده کل مجتمع سوخته

لعنت بهش هرجوریه پیداش کنید عوضیو پدرشو‌در بیارید احمق نفهم پیش خودش فکر نکرده آدم زندگی می‌کنه تو ساختمون بچه هست حالا جدای از اموال و اینا

لعنت بهش هرجوریه پیداش کنید عوضیو پدرشو‌در بیارید احمق نفهم پیش خودش فکر نکرده آدم زندگی می‌کنه تو س ...

نمیدونی چه وضعیه نفرین این همه ادم میگیرع اون همه ادم که دارن زار میزنن خونه زندگیشون جلو چششون نابود میشه

ساختمونم بسوزه هیچ کس هزینشو نمیدخ فقط ما بدبخت میشیم اون چند تا بئبختحالا که ماشینسون جزغاله شد