2777
2789
عنوان

از مامان وبابام بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 50 پست

اومدم جریان رو بابام گفتم میگه مامانت دیابت داره . تو غلط کردی که اومدی به من شکایت میکنی که چرا مامانت اینجور گفته 

گفتم بابا مامان تو خونه خیلی با من بد صحبت میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد چیزی افتادم،شوهر منم به پسرام وعده داد ک اگه قبول بشین دوچرخه میخرم،طفلکیا با معدل خوبم قبول شدن بعد آقا رفت برا خودش دوچرخه خرید گفت من بمیرم دوچرخه مال شما میشه😂😂😂

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،

بگو

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤

بابام میگه حق داره . چون مریضه . اگه زد تو سرت هم بگو دوباره بزن 

تو اخرش مامانت رو میکشی . تو دلیل مرگش میشی . بعد من به همه میگم که تو دلیل مرگشی

خب؟

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤

میگم بابا به خدا من که اصلا با مامان دعوا نمیکنم فقط میخوام که باهاش صحبت کنی به ارومی که یکم با من مهربون تر باشه . 

تو خونه یزیده . وقتی تو میای مهربون میشه و مظلوم

بابام میگه حق داره . چون مریضه . اگه زد تو سرت هم بگو دوباره بزن  تو اخرش مامانت رو میکشی . تو ...

بمیرم الهی،ب دل نگیر عزیزم

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،

گفت خفه شو دختره نکبت انگار من تو نمیشناسم . 

خانوما مامانم وقتی بابامو تنها گیر بیاره همش پرش میکنه میگه زهرا به من توهین کرد که اینجور بهش گفتم . 

(فالگوش وایساده بودم) 

درصورتی که من تو عمرم فقط ۵ ماه پیش از سر عصبانیت بهش گفتم ده شصتی که اونم معذرت خواستم و نبخشید منو

من کلی انتظار کشیدم که بابام از سر کار بیاد حالا تو دلم میگفتم بغلم میکنه بوسم میکنه میگه ناراحت نباش من با مامانت صحبت میکنم . 

اما برعکس شد . همش دعوام کرد . 

اگه شام نخورم بدتر دعوا میکرد برای همین با بغض شدید شام خوردم و اومدم تو اتاقم و با شما حرف میزنم