2777
2789
عنوان

از مامان وبابام بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 50 پست

بعد که دیدن دارم افسرده میشم مامانم کارشو ول کرد و خونه دار شد . 

اما دیگه فایده نداشت چون من دیگه افسرده شده بودم و فکر میکردم همه تو این دنیا خوشحالن جز من . 

من فرق دارم با بقیه 

بعده اون جریان من مدرسه که میرفتم یکم اُفت کردم تو درسام .

بابام برای اینکه درسمو بخونم میگفت اگه ۲۰ بشی برات اخر سال دوتا النگو میخرم . 

منم تا اینو که شنیدم خوشحال که منم النگو دار میشم درس میخوندم و ۲۰ هم میشدم اما اخر سال نه النگویی بود نه کادویی نه جیزی 

با خنده پایان میدادن بهش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۶ صبح تا ۱۲ شب کسی سر کار باشه میدونی یعنی چی؟؟؟!!!

خب مگه من چی گفتم؟!

منم ۶ صبح تا ۱۲ شب پیش اومده سرکار باشم 

اما اینکه هر روز باشه

دوتا بچه کوچیک رو تنها بذاری

میشه افراط

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،همه در نوازش ملایم یک انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون؛تا وقتی که دیگه نداشمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی...✨
بعد که دیدن دارم افسرده میشم مامانم کارشو ول کرد و خونه دار شد .  اما دیگه فایده نداشت چون من ...

هر سال کارشون همین بود با دروغ گفتن به من روزاشون سپری میشد . 

منم خیلی ساده بودم همیشه فکر میکردم راست میگن . 

تا اینکه امسال برای یک امتحان . فقط یک امتحان که نتونستم بخونم . و نمره کمی گرفتم بحث های مامانم شروع شد

من پدرومادرم طلاق گرفته بودن سه خواهرکوچکتر7،5و1ساله داشتم خودمم 8سالم بودتویه خونه مخروبه اجاره ای ،بایدمادری میکردم سووووختیم فقط زنده زنده توآتیش بیرحم طلاق ،ازاین دنیاوزندگی وهمچیش ب معنای واقعی کلمه متنفرم 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
مطمنی که پدر و مادر استارتر هم هر رور ۱۸ ساعت کار میکردند؟

نسبت به حرف های استارتر،انگار هر روز بوده

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،همه در نوازش ملایم یک انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون؛تا وقتی که دیگه نداشمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی...✨
بخاطر شرایط زندگی خیلی از پدر مادرا مجبورن  

ولی به نظر من در حق بچه ظلمه که به خاطر آینده ی بچه زمان حال و بچگی بچه ها رو خراب کنی همه چی حد داره حتی کار و تلاش بچه ها بیشتر از همه چی به آرامش روحی نیاز دارن

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد

که تو مایه ننگی . خاک پای دخترای جهان تو سر تو . 

تو ادم نیستی 

تو خنگه مدرسه ای 

تو باید تو مدرسه استثناعی ها ثبت نامت کرد و... 

تازه اومده به من میگه طلا دیگه برات نمیخریم تا اخر عمر حسرتش تو دلت بمونه