2777
2789

نزدیک ۳۰ ساله با دوتا از عمه هام رفت امد نداریم بخاطر شراکت مالی ک موقع ضرر کشیدن کنار و پدرم مقروض شد و بخاطر پلمپ کردن ارث و میراث ک عموم تو خونه پدری مینشست پدرمو انداخت جلو درحالی ک پدرم هیچی از ارث برنداشت و دوتا مغازه ای ک بنام خودشم بود داد ب ورثه ولی ما قطع ارتباطیم و عمومینا در رفت امد!!!

کسیو نداشت باشی بهتره تا افادها و متلکاشونو تحمل کنی..اونا پولدرن و اکثرنم خارج میرن..ما ب کتفشونم ن ...

برای منم همینطور اخه من اینجوری احساس بی کسی میکنم ولی تو خانواده شوهرخجالت میکشم بابا این همه قوم خیشداره هیچکدومشون نیومدن دیدن بابا هردفعه یه بهانه میارن خدای نکرده یه اتفاقی برای بابام بیوفته اون زمان پشیمون میشن اصلانم دل هم ندارن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم همینطور اخه من اینجوری احساس بی کسی میکنم ولی تو خانواده شوهرخجالت میکشم بابا این همه قوم خ ...

خوب یا بد دور و زمونه عوض شده

به نظرم باهاشون منطقی صحبت کن اما اگه دیدی حرفشون حساب نداشت همون قطع رابطه کنی بهتره

ب خدا ادمای اطرافت کم باشن ولی مثل ادمیزاد باشه رفتارشون بهتره

برای منم همینطور اخه من اینجوری احساس بی کسی میکنم ولی تو خانواده شوهرخجالت میکشم بابا این همه قوم خ ...

خونواده شوهراتون تو چه چیزایی دخالت می کنن .... 

یادم نیست عزیزم چی نوشتم، پاکش کردم برای همین نمیاره واست

مال ماهم دل ندارن..منکه مجردم هستم..دو ساله مادرم فوت کرده..خالهه هامم ی زنگگ نزدن ب من  یا بابامم..خااااککک برسرتون خو اینا آدمن..حالا عمو میگی با مادر نزدیگ نیست ولی خاله چی.؟

زن داداشم با هیچ‌کدوم فامیلای پدریش رفت وامد ندارند حتی تو‌عقد ش هم‌نبودندحتی مادر پدرش

متاسفانه خانواده همسر منم فقط دوس دارن برن جایی شکم سیر کنن رفت دوس دارن امد ن، ۵ بار با کل طایفشون سر سفره پدرم نشستن ولی پدر مادرم تا حالا از در خونشون وارد نشدن ی استکان چایشونم نخوردن ببینن دخترشون عروس کدوم خونه ای شده اونوخ همون ماه اول سر جادو مالیدن داماد جادوگرشون ب جهیزیم پدر مادرمو فحش دادن مجبور ب سقط شدم....

تا دیدن ۷ سکه مهر کردم زدن زیر قول خرید خونه پول همسرمم بالا کشیدن گفتن مدرک داری ثابت کن،خودم خونه رهن کردم جهاز بردم بی عروسی طلا و خرید حتی لباس عروسمم خودم دوختم....

پدر مادرش حتی عقد ۶ نفرمونم نیومدن ب بهانه کرونا( کادو ندن) ولی خیلی جالبه ک همیشه برای خوردن اماده بودن یکبارم ندیرم دست بشورن یا ماسک بزنن سال بعد برا دخترشون یک هفته عقد گرفتن ...

متاسفانه خانواده همسر منم فقط دوس دارن برن جایی شکم سیر کنن رفت دوس دارن امد ن، ۵ بار با کل طایفشون ...

نمی دونم  چرا بعضی ها این طور هستند منم همینطورند مثلا یه خواهر شوهر دارم دوتا بچه داری چند سالی عست ازدواج کرده  اما هنوز یه دفه هم داداشش را دعوت نکرده سر سفرش بشینه

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

البته خداروشکر ۱/۵سال نشد همسرم خونه ماشین گرفت بنامم کرد داداشا و دامادا ک خونه ماشیناشونو مدیون کمکای همسرم بودن و قول داده بودن پشتشن و همه کشیدن کنار دچار بلا و مصیبت شدن ۵ تاشونم از پارسال بیکارن خونه از دست دادن دکتر جوابشون کرده ووو...

من خیییییلی غصه دارم ک با همچین موجوداتی وصلت کردم خیلی احساس تنهایی میکردم و میکنم ولی وقتی جای کمک همسرمو فحش دادن و دسته جمعی رفتن مسافرت یا از حسودی جهیزیم کل وسایل خونشونو عوض میکردن عهد ب زودی خودمونو بالا بکشیم ولی وقتی نیازمون داشتن و اومدن سمتمون اینبار دیگه من قبولشون نکنم و همینم شد ۵ بارم زنگ زدن پول خواستن همسرم نداده محتاج نون شبن الان

نمی دونم  چرا بعضی ها این طور هستند منم همینطورند مثلا یه خواهر شوهر دارم دوتا بچه داری چند سال ...

من تازه عروس بودم من باید دعوت میشدم حرمت میشدم ولی همون خواهرشوهری ک ب بهانه کرونا برای تمیزکاری خونه نیومد ۲ هفته بعدش فقط۲ روز بود جهازمو اورده بودیم و کامل نچیده بودم زنگ زد گفت فلان خیابونیم ادرس دقیق بفرست داریم میایم....

با کمال پرویی موندن برای شام، من هنوز وسایلمو باز نکرده بودم....

داشتم شام درست میکردم دیدم شوهرش دم پنجرمون وول میخوره تا منو دید دستپاچه شد دستاشو پشتش پنهون کرد، شامشونو کوفت کردن رفتن ،دیدیم ب پنجرمون خون مالیده و دم پنجره روغن سیاه ریخته، ب مسرم گفتم ب هیشکی نگو منم ک اعتقاد ندارم فقط مشکلم اینه ک اونا اعتقاد دارن و با چ نیتی این کارو کردن...

همسرم رفته بود گفته بود اگه برای صلاح و دفاع از زندگیمونم اینکارو میکنید لطفا نکنید ک اینا دست پیش گرفتن ک خودش مالیده و... مادرشوهره اومد خونم دعوا و فحش ب پدر مادرم و تهدید ب طلاق و... منم ۱۲ روزه باردار بودم درست از فردای عروسیمون... مجبور شدم سقط کنم...شرایط سختی داشتم 

واقعانم همینه آخرزمان شده نمیدونم فامیلا چشون شده انگار خورده حساب دارن ولی من پیش خانواده شوهرم خجا ...

بگو کرونا هست مریضی هست میترسن ییان 

من فامیل بابام مادرم هیشکی رفت آمد نمیکنن باهام حتی تماس تلفنی نداریم شوهرم چیزی نمیگه

خودم خوشحالم بهتر 

بگو کرونا هست مریضی هست میترسن ییان  من فامیل بابام مادرم هیشکی رفت آمد نمیکنن باهام حتی تم ...

آخه چرا ولی من خواهر و برادر ندارم مادر۱۱ ساله فوت شده خیلی کلافم بابام ناشنواست حی میگه چرا فامیلا نمیان و نمیرن ددلم خیلی براش میسوزه 

ایجوری تنها نیستین

نه ما خونواده پر جمعیتی هستیم  با اونهادهم قطع زابطه نیستیم ولی اینکه هر هفته بریم خونشون و مهمونی و این حرفا نیست 

به کوری چشم سلبریتی ها که میخواهند دنیا را بهشت وایران را جهنم جلوه دهند اما ایران قطب درخشان عالم است❤❤
مگه میشه ؟؟؟!!

اره ما انجام دادیم و شد😁

قطه رابطه و قهر نیستیم ولی رفت و امد و مهمونی دعوت کردن و رفتن نداریم

به کوری چشم سلبریتی ها که میخواهند دنیا را بهشت وایران را جهنم جلوه دهند اما ایران قطب درخشان عالم است❤❤
من تازه عروس بودم من باید دعوت میشدم حرمت میشدم ولی همون خواهرشوهری ک ب بهانه کرونا برای تمیزکاری خو ...

ناراحت شدم بعد الان بچه داری ؟!!چند ساله ازدواج کردی ؟