2777
2789
ولی تز وقتی مامان منم فوت شد کسی دیگه رفت وآمد نداره ولی دلم باحاله بابام میسوزه آخه چرا باید اینجور ...

همون نیان بهتره 

تا بیان دردسر درست کنن

من رابطه با دوستامو ترجیح میدم به قوم و خویش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول به ما گفتند شهر دیگه هستند .ما هم باور!! بعد الان میکه مادر بزرگم پدرم ودو‌پسر دیگش را را رها م ...

جمله آخرت منظورت چی بود ؟ از عروستون ناراضی هستید ؟؟؟ آخه یه جوری نوشتی ما هم باور کردیم.....

از خانواده پدریم با بابام فقط ارتباط داریم😁

شوخی کردم😂

حالا من  برعکس با خانواده مادریم دوست ندارم حتی جواب سلامشون رو بدم 

ولی با خانواده پدریم خوبم خدارو شکر میکنم

خسته د کل ولات!هه رفیقی هم ناریم وش بگوییم محتاج دعاتیم رفیق تا تیه دینه همه کفرچی عرق خورن.....😂⁦🤦
جمله آخرت منظورت چی بود ؟ از عروستون ناراضی هستید ؟؟؟ آخه یه جوری نوشتی ما هم باور کردیم.....

نه عروسمون ناز .عزیز .دوست داشتنی .الانم دیشب اومده خونه ما خوابیده .

نه در کل میگم چقدر عجیب اخه اصلا نرفتند دنبال اون‌عموهه که گم شده بگردند.خودشم از این موضوع در تعجب بود

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

نوشتم ما هم باور .چون تعحب کردم از خودمون چطور یه دفه نپرسبدیم خوب مامان جونت برا عقدتداز یه شهر دیگه چرا نیومد .😊😊

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
 منم اوایل سنم کم بود دوست داشتم رفت و امد کردنو ولی الان بهش میگم ای کاش رفت و امد نمیکردی باه ...

الان ببینین من بی دلیل عصبی میشم ازشون ؟ چون جدیدا هم یکم حساس شدم 

دختر عمم پنج سال ازم بزرگتره.. الانم خواستگارا میان و میرن اینم ک ازدواجییییی 

از وقتی یادم میاد دوست داره ازدواج کنه.. الانم ک دیگه رسمی طوری خواستگارا میان و میرن چند ساله هنوز نتونسته ازدواج کنه خرخره ی منو میگیره

یکبار بهش گفتم ب شوخی اخه دکتر میاد مارو میگیره با خنده

یک دفعه بهم پرید تورو ک نه ولی منو اره:/ 

کمالتی ک من دارم شعوری ک من دارم تحصیلاتی ک من دارم تو اصلا نداری!

در حاای ک من پنج سال ازش کوچیک ترم خودشو با من مقایسه میکنه

در صورتی ک همه میگن رفتارت خیلی بهتر و خانومه تر از اونه

واقعا روانیه

منم قفل میکنم نمیتونم قهوه ایش کنم دلم نمیاد 

دلم میسوزه براش