2777
2789
آخرالزمان شده اختلافاتم زیاد شده متأسفانه بیشتریا قطع رابطه ان یا اگرم رابطه دارن اداء و اصول و قیاف ...

واقعانم همینه آخرزمان شده نمیدونم فامیلا چشون شده انگار خورده حساب دارن ولی من پیش خانواده شوهرم خجالت میکشن میگن چرا عمه هات نمیان و.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما با خانواده مادریم رفت امد نداریم برخلاف هممممه😅

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

ما با هر دو طرف رفت و آمد داریم و خونه بابام اینا هر روز مهمون دارن خدا رو شکر 

ولی خونواده همسرم خیلی اهل مهمونی و رفت و آمد نیستن و فقط بین خودشون خواهرا و برادرا 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

واقعانم همینه آخرزمان شده نمیدونم فامیلا چشون شده انگار خورده حساب دارن ولی من پیش خانواده شوهرم خجا ...

بگو از خودشون بپرس من خودمم نمیدونم 🤷‍♀️

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

پدر مادرش برا عقد دخترشون نیومدن

مادر پدرش یعنی مادر بزرگش

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
ما الان ۴ساله با عمه هام رفت و آمد نداریم یعنی اونا رفت آمد و دوست ندارن هیشکی خونمون نمیاد فقط فامی ...

منم اوایل سنم کم بود دوست داشتم رفت و امد کردنو ولی الان بهش میگم ای کاش رفت و امد نمیکردی باهاشون.. قبلا دختر عمم خیلی رفتارش بهتر بود واقعا.. الان خیلی رو اعصابه رفتاراش .. نشد برم دور و ورشون عصبی نشم.. مامانم ک دیگه به یک درکی رسیده ک اهمیت نده واقعا نمیدونم چطوری میتونهههه.. البته اونا هم حساب کار دستشون اومده رفتارشون یکم با مامانم بهتر شده اما واقعا دختر عمه ام رفتارش خیلی بده باهامم

بابام فوت شد گفتن ی درختی داشتیم خشک شد ما هم رابطه قطع کردیم بدرد هم نمیخورن مایه دردسرن

ولی تز وقتی مامان منم فوت شد کسی دیگه رفت وآمد نداره ولی دلم باحاله بابام میسوزه آخه چرا باید اینجور باشن انقد سنگ دل و سرد 

واقعانم همینه آخرزمان شده نمیدونم فامیلا چشون شده انگار خورده حساب دارن ولی من پیش خانواده شوهرم خجا ...

آخه به اونا چه بگو فامیل پدری مادرم خونمون نمیومدن یروز عمم اینا پرسیدن چرا از اونروز دیگه مادرم راهشون نداد گفت زیادی فضولن😁

چرا پس ؟!!

اول به ما گفتند شهر دیگه هستند .ما هم باور!!

بعد الان میکه مادر بزرگم پدرم ودو‌پسر دیگش را را رها می کنه و‌میرهدبا یه مرد دیگه ازدواج می کنه. و‌پدرم پیش پدر ومادر پدریش بزرگ‌میشه .میگه یه دونه عموهام رفته یه شهر دیگه هرگز بر نگشته .یه دونه دیگشون مفقود الاثر جنگ شده .

کلا عجیبن .میگه یه عمه ناتنی دارم ولی عمم خواهر داره !!!!!

خدا همه را به راه راست هدایت کنه 

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است