2777
2789
ناراحت شدم بعد الان بچه داری ؟!!چند ساله ازدواج کردی ؟

🌹ن عزیزم تازه زندگیمونو سروسامون دادیم یکم استراحت کنیم مسافرت بریم ایشالا خرداد ب بعد قراره اقدام کنیم،عید ۲ سال میشه اومدیم خونمون ۶ ماهم نامزد بودیم، همون اول کاری اینجوری ازم استقبال کردن با این حال یکسال زور زدم ارتباط رو حفظ کنم هربار میگفتن اشتباه کردیم ببخش، اخرین بار دعوای بدی با همسرم کردن طردش کردن منم عهد کردم صاحب خونه زندگی میشم دیگه عروسی و عزاشونم شرکت نکنم از عید قطع ارتباطیم برا دخترشون عقد گرفتن همسرم جواب کرد مادرشوهره برای اولین بار بهم زنگ زد گفت فردا بیاین عقد دخترمه منم گفتم مبارکه ،بعد دیدم همسرم جوابشون کرده گفته همین خواهر ۲ماه پیش خودمو خانممو فحش داد گفت برادری ب اسم تو ندارم الان منم ن خواهری ب اسم اون دارم ن خانواده و مادری ب اسم تو ،تازه من و خانمم جمع شمارو بهم میریزیم( حرف خودشونو پسشون داد)

گفتم ببین حکمت خدارو اونا ک بهم تهمت زدن گفتن پسرمونو ازمون جدا کردی و دنبال تفرقه ای و... حالا چی شده پسرشون جوابشون کرده دست ب دامن من شدن ک وساطت کنم رابطه پسر و خانواده رو😂😂بعدشم یلدا دعوت کرد نرفتیم الانم خاله همسرم فوت شده زنگم نزدم تسلیت بگم، چون خودشون عقدمون ک نیومدن هیییچ حتی ی زنگ هم نزد تبریک بگه اخر بعد ۴ روز من ناراحت شدم گفتم من هیچ حداقل کاش مامانت ب مادرم زنگ میزد ی تبریک خشک و خالی میگفت( اون موقع هییییچ اتفاق و بهونه ای هم نبود همینجوری عشقشون کشید حیوان باشن) خلاصه از عید قطع ارتباط کردن منم گفتم این بار اخره فرصتامو دادم گذشت و صبوریمم کردم ،الانم انرژیمو فقط میذارم پای پیشرفت و خوشیم نیومدم ک جنگ و دشمنی کنم....

حتی روی بچشمونم نمیذارم ببینن چون لیاقتشو ندارن و نهایت کارشون جادو و دعا کردنشه همونطور ک خواهرشوهر راجب گرفتن جون ۲ تا بچه جاریم حرف میزد ولی باز سر ی سفره میشینن ببین منی ک قطع ارتباطم چکار میخوان با بچم بکنن...

طفلک بچه من چ مادرپدر بزرگ و عمه عموهایی داره... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه جاریت چی شده

همون روزی ک خواهرشوهر و شوهر جادوگرش با نقشه جادو مالیدن اومدن خونه ما ۳ ساعت تمام داشتن پشت جاریم بد میگفتن ،خواهرشوهر میگفت دوتا خواهرشوهر مجردم بهش سپردن ک این چیزارو ب من نگه ولی چون صلاح منو میخواد دلش طاقت نمیاره و حتما میخواد بگه تا بدونم ک جادوگرشون گفته بره ب جاریم بگه فلانی بشین سر جات انقد با زندگی این عروس داماد ور نرو ( میگفت جادوگرمون میگه جاریم میره از فلان شهر برای پاشیدن زندگیم جادو میگیره)یکاری نکن اون دوتا دختری هم ک تو زندگیته من تو بختت نوشتم ازت بگیرم( ببین چ بی شرف و بیغیرتیه خواهرشوهر من ک داشت جلو همسرش از جون بچه های برادرش ب این راحتی حرف میزد) همش هشدار میدادن جاریت همین روزا میاد خیلی حواست باشه قرار جلو درتون جادو بریز و...

در جواب همه حرفاشون منم خونسردانه و با ایمان میگفتم هیچ اعتقادی ندارم هرکی هرجور راحته ،هر نیتی برای دیگری بخواد چند برابرش ب خودش برمیگرده....

بعد رفتنشون دیدیم خودشون جادو مالیدن، درسته کل خانواده طرفدار جادون و پشت دامادشن درومدن و ما و خانوادم فحش خوردیم و طرد شدیم ولی حیثتشون رفت ،من یک سال تمام ب احدی چیزی نگفتم آبروشونو حفظ کردم ب زحمت رابطه مسموم رو تلاش کردم حفظ بشه تا پارسال عید ک شدید دعواشون شد گفتم دیگه بسه فرصت اخرم سوزوندن ،از اون موقع ب کل فامیل و غریبه و آشنا گفتم چجور موجودات نجسی هستن و این مدت چه ها بر سرمون اوردن، بچه من همچین عمه ای میخواد چکار؟

اره بابا با هیچ کدوم نه تنها اونا ادم نیستن بلکه مامان بابای خودمم مالی نیستن مامانم که همش پشت من میزنه مادرای بقیه خوب بچه هاشونو میگن مامان من به نامزدم چرت و پرت میگه برگشته بهش گفته پرروعه و کلی بدمو گفته تهشم گفته بهش نگو هرچند برای نامزدم مهم نیست 

وای چقد پستن 

پست تر از انچه فکرشو بکنی....

تا اخر عمرشون باید حسرت بخورن ک چ پسر و عروسی رو از دست دادن،چون ما از قلب و نیت خودمون مطمئنیم از ذات تک تکشون هم اگاه شدیم و بارها بخشیدیمشون و نشد....

رابطه ک زوری نیس برای حفظ رابطه قبل از صمیمیت احترام لازمه، اونا هیچ ارزشیبرای حفظ ارتباط قائل نبودن وگرنه ما خودمون از پس خودمون برمیومدیم و بحث پولش نبود بحث عاطفه معرف شعور و انسانیت بود ک متاسفانه ذره ای تو وجودشون پیدا نمیشه!

ایشالا عید هم ب خیر پشت سر بذاریم دیگه عادت میکنن و عادت میکنیم

یعنی قطع رابطه کردین ؟

اونا پارسال بعد عید با همسرم دعوا و توهین کردن قطع ارتباط کردن منم گفتم مطمعن باشن ک دیگه تحت هیچ عنوانی حق اشتی ندارن ،چون عادت کرده بودن بی حرمتی کنن دوباره بد چن مدت سر ی سفره بشینن ولی ما اصلا همچین فرهنگی نداریم حفظ حرمت از رفت و امد مهمتره برامون با این حال یکسال همجوره تحملشون کردم و جز خانمی ازم ندیدن ولی هربار بدتر و بدتر...

الان ۱۱ ماهه ندیدیمشون اونا قطع ارتباط کردن من تا ابد ادامه خواهم داد لیاقتمونو ندارن بذار بمونن با همون جمع جادوگر و بدخواه از پشت بهم خنجر بزنن من دلم میخواد دو نفر ادم کنارم باشن ک خوب همو بخوایم ن اینجور ادمای دورو و بد ذات