سلام دوستا🙋🏻♀️
من از زمان شیوع کرونا سعی کردم همه کیک هامو خودم درست کنم و بازاری اصلا نخرم
کیک تولد رو اولش فکر میکردم خیلی سخت باشه اما بعدش دیدم ساده ترین کار دنیاس🤗پیشنهاد میکنم شما هم سخت نگیرید و امتحان کنید و با تازه ترین و بهترین مواد اولیه کیک های سالم و خوشمزه برای خانواده درست کنید
این کیک که الان میخوام بگم کیک تولد نازنین همسرمه که چند روز پیش بود 😘👇🏻
اول یه کیک اسفنجی شکلاتی درست کنید و بذارید کاملا خنک بشه(کیک اسفنجی رو همه بلدیم)👇🏻

بعد از وسط نصف کنید و کمی نسکافه یا قهوه درست کنید و با برس روی سطح کیک بمالید(برای لطیف شدن)بعد یه لایه خامه فرم گرفته بزنید بعد یه لایه موز و گردو بچینید و لایه دوم کیک رو روش بذارید و باز با برس نسکافه یا قهوه رو بمالید روی کیک
بعد با کمک یه قیف سطح و دور کیک رو خامه بزنید(از اینجا نیاز به صفحه گردان دارید) بعد با کمک یه پالت خامه کشی صافش کشید و اصطلاحا خامه کشی کنید(کلی کلیپ آموزشی خامه کشی توی نت هست)من اینجا در حال آسترکشی بودم یعنی لایه خامه اول رو نازک میزنیم و میذاریم یک ساعت سرد بشه تو یخچال بعد لایه دوم رو به همون ترتیب میزنیم تا کاملا صاف و یکدست بشه👇🏻

بعد دوباره میذاریم یک ساعتی یخچال بمونه بعد میاریم بیرون روش رو با گاناش یه لایه میریم👇🏻

بعد هم به هر صورت که دوست داشتید تزیین کنید من گوی شکلاتی خودم درست کردم و باهاش تزیین کردم👇🏻

بعدش گوی درست کردم و چیدم روی کیک کمی شکلات تخته ای هم خرد کردم و دورش ریختم👇🏻

در نهایت هم شکلات تلخ رو بن ماری کردم و قالب زدم و روی سینی واسش تولدت مبارک نوشتم😘👇🏻

تمام😘👇🏻

ممکنه مثل کیک های بازاری خوشکل و پر از رنگ و لعاب نباشه اما اول اینکه پر از عشقه❤️بعدشم از سلامتش مطمین هستید🫂
همسر من که خیلی خیلی ذوق کرد نمیذاشت برش بزنیم😁
پ.ن:من بخاطر اینکه دخترم کیک رو نوش جانش میکنه از رنگ توی کیک هام استفاده نمیکنم و خامه رو هم خودم با خامه صبحانه درست میکنم اما شما مختارید که خامه قنادی استفاده کنید یا خودتون درست کنید😘