2777
2789
عنوان

marzi و کیک تولد 🎉🎊🍻

| مشاهده متن کامل بحث + 4927 بازدید | 57 پست
بارک الله ❤👏😍🤗 لطفاً بگین خامه فرم گرفته رو چطور درست کردین چون خراب میشه همیشه

ببینید به ازای هر ۱۰۰ گرم خامه ۱ سوم لیوان شکر نیاز دارید 

خامه رو با شکر باید با دور متوسط بزنید بعد بذارید یک ساعت فریزر 

بعد در بیارید باز بزنید باز یک ساعت بذارید فریز 

این کار رو ۵ باز باید انجام بدید یعنی ۵ ساعت زمان نیاز داره هر یک ساعت یکبار هم باید بزنید 

بار آخر که آوردید بیرون دیگه به لطافت خامه قنادی رسیده میتونی  اگر کیک تون شکلاتی کمی پودر شکلات هم داخلش الک کنید و بزنید تا پف کنه 

برای من خراب نمیشه توی عکسها هم مشخصه که خوب فرم گرفته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسوره ای که دور کیک رو شکوفه زدی شمارش چنده عزیزم .یا عکسش رو اگر وقت کردی بزار لطفا

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
عااااالی 👌👌👌👍👍👍 در مورد قالبت و جنسش چی هست، و همینطور خامه صبحانه که گفتی خامه قنادی نمی ...

ممنونم 

قالبم قطر ۲۴ جنس گالوانیزه مارک موج هست 

در مورد خامه صبحانه هم توضیح دادم همین الان توی تاپیک 

خامه قنادی فقط وقتی مهمان دارم و وقت ندارم خامه فرم بدم میخرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تبریک میگم تولد همسرتون رو عزیزم. وااای چه عالی .من اصلا تو خامه کشی دقیق نیستم تمیز نمیشه ودر نهای ...

ممنونم عزیزدلم💋

خامه کشی کمی دقت و ظرافت دست لازم داره و البته ابزار مورد نیاز چند بار بزنید یاد میگیرید 

گاناش رو حتما باید با قیف بریزید 

خیلی هم شل درست نکنید

کیک رو روی صفحه گردان بذارید با کمک قیف که سرش رو خیلی ریز برش زدید از مرکز کیک گاناش بریزید و همینجور که صفحه رو میچرخونید بیاید تا لبه ها دیگه خودش میاد پایین 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم عزیزدلم💋 خامه کشی کمی دقت و ظرافت دست لازم داره و البته ابزار مورد نیاز چند بار بزنید یاد م ...

پس باید صفحه گردان بخرم.

ممنونم مهربون خیلی عالی بود.

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
به به خیلی عالی و هنرمندانه     عزیزم یه سوال غیرمرتبط بپرسم ، میخواید تک فرزند بمونه دخت ...

ممنونم گلم 

فعلا همین نظر رو داریم هر دومون 

شاید در آینده تجدید نظر کنیم🌹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35