2777
2789
عنوان

marzi و کیک تولد 🎉🎊🍻

| مشاهده متن کامل بحث + 4924 بازدید | 57 پست
سلام عزیزم چون شما کد بانوی سایت هستید مزاحتمون شدم😁 بنظرتون کیک چایی چطوره مزه اش؟ مناسب مهمانی ...

سلام گلم 

خیلی لطف دارید

نه عزیزم من کدبانوی سایت نیستم من پیش کدبانوهای سایت درس پس میدم🙂

راستش گلم تابحال درست نکردم شرمنده 

ایده ای ندارم😢

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کار رو میکنید😘😘😘

میشه بهم بگید چطور با خامه صبحانه خامه کیک درست میکنید؟!

یعنی میزنید تا فرم بگیره؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

میشه بهم بگید چطور با خامه صبحانه خامه کیک درست میکنید؟! یعنی میزنید تا فرم بگیره؟

برید به تاپیک کیک تولد تو صفحه اولش توضیح دادم عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برید به تاپیک کیک تولد تو صفحه اولش توضیح دادم عزیزم

ممنونم گلم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

سلام مرضی جان خوبی عزیزم میشه دستور کیک اسفنجی رو بذاری

سلام عزیزم چشم بزودی یه تاپیک میزنم چون به غیر از شما چند نفر دیگه هم گفتن که دستور کیک اسفنجی رو بذارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم چشم بزودی یه تاپیک میزنم چون به غیر از شما چند نفر دیگه هم گفتن که دستور کیک اسفنجی رو بذ ...

ممنونم عزیزم ولی لطف میکنی الان برام بنویسی آخه میخام برا شب درست کنم🥺

خامه صبحانه پر چرب از لبنیاتی ها میشه خرید ؟

فله ای یعنی؟

ندیدم تابحال 

من هر وقت خامه صبحانه استفاده کردم پاکتی مارک پگاه یا کاله بوده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35