2777
2789

میشه دستورشو بگین

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوبیا سبز یا چیتی

چیتی

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

لوبیا رو بزار بپزه آبش بریز بره بعدش پیاز داغ نگینی و قارچ تفت بده یکم با رب و زردچوبه و نمک بعدش لو ...

آبش رو بریزه دور که همه ویتامین هاش میره باید خیس کنه چند ساعت وچند بار ابش رو عوض کنه

چیتی

ببین گلم لوبیا رو حداقل ۱۲ساعت خیس کن چون حبوبات خیس بشه عالی میشه آبش رو طی این چند ساعت چند بار عوض کن بعدش سیبزمینی نگینی کن بریز توش بذار بپزه نیم ساعت مونده به خاموش کردن پیاز رو کامل سرخ کن با کمی رب بریز توش تمام قارچ هم خواستی توش خرد کن بریز

پیاز سیر و کمی فلفل دلمه رو تفت بده و نمک و ادویه اگر دوست داشتی کمی رب بزن من نمی‌زنم 

لوبیا رو‌که قبلاً خیس کردی و چندبار آبش رو عوض کردی رو بریز داخلش و بذار بپزه 

آخر پخت کمی قارچ‌ خرد شده و با آبلیمو و کره تفت داده شده رو بریز داخلش تا بپزه 

من گوشت خورشتی هم میریزم 

آب قلم هم خوب میشه 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

من لوبیا شب قبلش خیس میکنم روز بعد میزارم میپزه آبشو میریزم ی پیاز متوسط نگینی میبرم تو روغن تفت میدم دوتا گوجه هم که نگینی خرد کردن میریزم یکم نمک میریزم درشو میبندم  تا گوجه قشنگ بپزه بعد ادویه میزنم رب گوجه یکم میزنم بعد لوبیا میریزم داخلش یکم آب می‌ریزم زیرشو کم میکنم قشنگ جا بیفته من چون بلوچم از ادویه‌های زیره و فلفل سیاه تخم گشنیز و دارچین رو باهم میکس میکنم له میکنم بعد یکم میریزم تو گوجه ها یا کوچولو کرایی مصالع میریزم هم مزه‌اش خوشمزه میشم هم یکم تند میشه 

من با پیاز داغ و رب و سیب زمینی نگینی می ریزم تو زودپز یک ساعت و نیم بپزه البتا من گوشتم می ریزم می تونی نریزی یا قلم بریزی

ادویه هم دارچین زردچوبه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

پیاز داغ کن ادویه اضافه کن تفت بده لوبیارو اضافه کن یدونه سیبزمینی درسته بنداز بعد پخت دربیار له کن و به خوراک اضافه کن اگه قارچ داری ورقه ای خورد کن بریز رب و نمک بزن من همیشه اینجوری درست میکنم عالییی میشه

جو پوست کنده هم میتونی بریزی

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور🌱