2777
2789
عنوان

marzi و کیک تولد 🎉🎊🍻

| مشاهده متن کامل بحث + 5020 بازدید | 57 پست
خدمت شما عزیزم 

وای مرررررسیییی😘😘😘با اجازت اسکرین بگیرم که ببرم از روش بخرم 

یه دنیا ممنون 

همش برام سوال بود این شکوفه ها رو با کدوم ماسوره میزنن.

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبریک میگم تولد همسرتون رو عزیزم  بعدم در یک کلام تو بی نظیرررررررری کارات حرف نداره ،حتی از ب ...

ممنونم عزیزدلم🌹💋 

خیلی خیلی لطف داری به من مهربونم 😘

چشمات قشنگ میبینه جونم 

خوشحالم که خوشتون اومد🤗🤗🤗

.Pain🔥you made me a believer

سلام مثل همیشه عالی  

شاید اگر سعدی مردم این زمانه را میدید،اینگونه می سرود. بنی آدم ابزار یکدیگرند ،گهی پیچ ومهره،گهی واشرند،   یکی دیگران راکند نردبان،  یکی میکشد بار نامردمان،   یکی اره تا نان مردم برد،   یکی تیغ تاخون مردم خورد،   یکی چون قلم خون دل میخورد،   یکی خنجر است وشکم می درد،   چوعضوی به درد آورد روزگار،   دگر عضوها درپی کسب و کار،  خلاصه پر از نفرت وکین و آز،  یکی همچو کرکس یکی چون گراز،   تو کز محنت دیگران بی غمی،  دراین عصر نامت نهند آدمی

سلام مرضی جونممممم خوبی خانوم،اگر یادت باشه کاربر small angel سابقم 😁دلبر خانوم آیه جانم خوبه تولد همسرت هم مبارکتون باشه عزیزم پایدار باشید🌷

نگاه خدارو برات آرزو میکنم ❤️
سلام مرضی جونممممم خوبی خانوم،اگر یادت باشه کاربر small angel سابقم 😁دلبر خانوم آیه جانم خوبه تولد ...

سام عزیزم خوبی شما؟

چرا عوض کردی پس؟

قربانت آیه هم خوبه سلام داره💋🌹

مرسی عزیزم لطف داری😍😘

وای سلام مرضی جونم عالیه 💕💕❤❤انشاالله به سلامتی .خیلی خوب درست کردی.همسرمنم متولد دی هست 💃💃منم یه کیک پختم واسه تولدش اما داغون🙁🙁اما خیلی خوشحال شد اما 😁طعم ایناش خوب بود.تزئین ش بد بود🤕

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
وای سلام مرضی جونم عالیه 💕💕❤❤انشاالله به سلامتی .خیلی خوب درست کردی.همسرمنم متولد دی هست 💃💃منم ی ...

سلام عزیزم ممنونم چشمات قشنگه 

چند بار که تمرین کنی عالی درست میکنی 

همین که ببین با عشق براشون کیک پختیم و هم شادی شون هم سلامتیشون برامون مهمه خیلی ارزش داره واسشون 

همسر منم خیلی ذوق کرد هزار تا عکس ازش گرفت نمیذاشت کات کنیم🤣🤣

سلام عزیزم ممنونم چشمات قشنگه  چند بار که تمرین کنی عالی درست میکنی  همین که ببین با عشق ...

آخی درست میگی عزیزم.💕💃.حتما ایده قشنگی گرفتم ازت.ممنون گلی.سایه همسرمستدام🙏

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم

سلام مرضیه جان

تولدشون مبارک با تاخیر البته🌹🌹😉

منم عاشق درست کردن کیک هستم. و تا جایی ک بتونم درست مبکنم توخونه. 

ی سوال اون گوی ها رو چجوری درست کردی فدات؟ 

فقط شکلات میریزی؟ 

سلام مرضیه جان تولدشون مبارک با تاخیر البته🌹🌹😉 منم عاشق درست کردن کیک هستم. و تا جایی ک بتونم د ...

سلام عزیزم 

بسیار هم عالی 

برای درست کردن اون گوی ها اول باید قالب مناسب رو بخرید 

بعد شکلات رو بن ماری کنید و با برس بمالید توی قالب ها و بذارید ۱۰ دقیقه فریزر بعد خارج کنید و یکبار دیگه شکلات بن ماری رو بمالید روی لایه قبلی و یاز ۱۰ دقیقه بذارید فریزر 

بعد تمام نیم دایره ها رو با دقت از قالب خارج کنید (ترد و شکننده اس باید آروم کار کنید)

بعد یه ظرف رو بذارید روی حرارت بسیااااار ملایم که فقط گرم بشه بعد ۲ تا نیم دایره رو کمی روی ظرف گرم قرار بدید که لبه هاش یکم آب بشه بعد بچسبونید به هم میشه گوی 

کار سختیه اما شدنیه😁چند بار تمرین کنید راه میفتید