2777
2789
عنوان

تو اینستاش تبریک گفته ب یکی ک قبلا

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 23 پست
چون بد ذاتن چون مردایی هستن که بد تربیت شدن ذاتشون بد بده الان که شرایط ازاد شده ول شدن حیونا

مردها و زن ها.مردا که با در و دیوار خیانت نمیکنند.یه زن طرفشونه.کلا آدما بد شدند.خیلی هم بد.

ای وای چه خبره؟همه پستا شده خیانت.آخه چرا؟چرا ملت این مدلی شدن؟

پست ک باشه طرف 

انسان ک نباشه همین .من جوری دوسش داشتم ک خودش میگفت از مادرم بیشتر دوسم داری .امالیاقت تداشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم بخاطر ی بی ارزش آرزوی نرگ‌نکن منم قبلا اینجور بودم .اما الان بقول ی خانمی میگفت اون خوش میگذرونه ...

من  خیلی افسرده ام ، الکی سرم رو با ورزش و پوست و ...سرگرم میکنم ولی اخرش نیم ساعت بتونم مثلا شاد باشم اخرش دوباره یاد بدبختیم میوفتم نمیتونم یه ساعت بدون گریه و غصه بگذرونم

چون بد ذاتن چون مردایی هستن که بد تربیت شدن ذاتشون بد بده الان که شرایط ازاد شده ول شدن حیونا

دقیقا خدا لعنتشون کنه خدا اون زن هرزه و فاحشه رو هم لعنت کنه ک میاد تو زندگی دو نفر دیگه

من  خیلی افسرده ام ، الکی سرم رو با ورزش و پوست و ...سرگرم میکنم ولی اخرش نیم ساعت بتونم مثلا ش ...

میفهمم گلم چی میگی 

منم همینطور اما چ کنیم 

نمیدونی چ دردی رو با بند بند وجودم میکشم

زنا که مجردن و تعهدی ندارن بهت این مرده که متعهد شده 

بالاخره میدونن طرف متاهل 

اگه این مرد اشغال داره درخواست میده اون فاحشه قبول نکنه کار ب این حال وروز من و شما نمیفته گلم