2777
2789
عنوان

اونایی ک ژل زدن بیان🔞

322 بازدید | 12 پست

بچه ها ی جایی هست ژل برند دنبی دمور اودری از ۷۰۰ شروع میشه تا ۱ و نیم 

من میخوام اول اروزن بزنم ببینم اصن چطوری میشم 

ژلچونه هم میخوام بزنم 

ولی دکتره مطب درست حسابی نداره میترسم برم نکروز بشه و اینا 

آیا میشه با این قیمت ژل زد؟؟؟

این برندایی که گفتی اشغالن

۱۰ برابر باید هزینه کنی عارضشو درمان کنی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روفیل و نورامیس خوبن؟؟ چقد هستن؟ ژلی میشناسی ک در حد ۲ یا ۱ و نیم باشه

نورامیس اسم مجوز دارش نورافیله که بالای ۴ و ۵ تومنه

پول جمع کن یه چیز معتبر پیش یه پزشک حاذق بزن

اصلا شوخی بردار نیس این چیزا

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

من نورامیس زدم سیسی۳/۵ب لب و گونه و شقیقه چونه و..

اما زاویه فک قسمت زیرگوش اودری زدم خوب بود فقط سفته بدرد لب و گونه نمیخوره انگار استخوان فکمه درصورتیکه ژله

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!