2777
2789
عنوان

تو اینستاش تبریک گفته ب یکی ک قبلا

146 بازدید | 23 پست

سلام خوبین 

نای نوشتن ندارم سعی میکنم مهم نباشه اما ته قلبم ی زخم 

اشکام میان هربار هم میگم مهم نیس 

الان دیگه مث قبل دوسش ندارم 

اما خب بازم نمیشه بی هیچ باشه 

چن سال پیش ک اومده بودم اینجا یادم ی کاربری گفت تو دلم کشتم دیگه وجود نداره  بخاطر بچم هستم 

گفتم چطوری تونستی مگه میشه ؟؟گفت اینقدر دیت شدم ک اینجورشد 

از حرفش ۳ سال میگذره و منم اینجوری شدم 

سخته خیلی اما ن راه پس دارم ن پیش 

نیاین بگین برو چرا داری عذاب میکشی و فلان بخاطر یچیزایی نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون دلت  بدجور شکستم  سعی میکنم مهم نباشه نمیتونم بد دری عذاب میکشم  الان دارم ...

من ۸ ساله دارم تلاش میکنم مهم نباشه 

وای نمیشه و نمیشه هیچ وقتم  نخواهت شد فقط درد و درد و درده که تحمل میکنم 

من ۸ ساله دارم تلاش میکنم مهم نباشه  وای نمیشه و نمیشه هیچ وقتم  نخواهت شد فقط درد و درد ...

منم ۵ ساله دارم عذاب میکشم .دیگه مث قبل دوسش ندارم از چشمم افتاده اما نمیدونم چرا هنوز با کاراش میشکنم و عذاب میکشم هیچ نفهمیدم از زندگیم .دلم پر درده

منم ۵ ساله دارم عذاب میکشم .دیگه مث قبل دوسش ندارم از چشمم افتاده اما نمیدونم چرا هنوز با کاراش میشک ...

من ازش متنفرم ولی بازم از کارش و حیانتاش داغون میشم 

چون میبینم من چجوری تنها و بی کس و افسرده شدم که ارزوی مرگ میکنم ولی اون  راحت دنبال خوشگذرونیه و لذت میبره از زندگیش 

منم ۵ ساله دارم عذاب میکشم .دیگه مث قبل دوسش ندارم از چشمم افتاده اما نمیدونم چرا هنوز با کاراش میشک ...

سر شب منم کلی گریه کردم ، به زندگیم که نگاه میکنم و به زندگی اطرافیانم میگم خدایا عدالتت کجاست من خوشبختی نمیخوام فقط بدبختیام رو کمتر کن 

هم سنای من دِغدغه شون چیه و من چی؟؟!!

من ازش متنفرم ولی بازم از کارش و حیانتاش داغون میشم  چون میبینم من چجوری تنها و بی کس و افسرده ...

گلم بخاطر ی بی ارزش آرزوی نرگ‌نکن منم قبلا اینجور بودم .اما الان بقول ی خانمی میگفت اون خوش میگذرونه تو غصه 

بدون فصه ک نمیشه اما بخاطر کثافت کا یای یکی دیگه خودت رو محروم نون از زندگی