2777
2789

منم همینطور حتی همینجا هم تاپیک میزنم کسی نمیاد غمباد گرفتم 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

چرا

تو هفت دقیقه‌ی منی ‎‎‌‌‎‎‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌ 𝓡❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور حتی همینجا هم تاپیک میزنم کسی نمیاد غمباد گرفتم

یا زهراتو باور کنیم یا دنبال حس ششم گردیتو خواهر.

انشالله بانو فاطمه زهرا دسستتو بگیره از ورطه کثافت حس ششم و دع انویس و ف ال .... نجاتت بده. نگو سراغش نرفتی دفاع جالبی نیست از چیزای کوچیک شروع میشه عاقبتت خیر باشه به همین وقت عزیز بری بشینی دم خونه خدا و پشت کنی به کافرهای شیطانی

یا زهراتو باور کنیم یا دنبال حس ششم گردیتو خواهر.انشالله بانو فاطمه زهرا دسستتو بگیره از ورطه کثافت ...

عزیز بنده منظورم تاپیک درد و دلم بود که کسی نیومد پاک کردم ضمنا چون دنبال حس ششم بودم که شاید امیدی بگیرم و آروم بشم کافرم؟

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

عزیز بنده منظورم تاپیک درد و دلم بود که کسی نیومد پاک کردم ضمنا چون دنبال حس ششم بودم که شاید امیدی ...

نه نیستی ولی اونا کافرن گلم چیزی نپرس قسمتت باشه تاپیکمو بزودی میبینی 

من میام

فعلا که همینجا هم گارد گرفتن در برابرم 😅

نه نیستی ولی اونا کافرن گلم چیزی نپرس قسمتت باشه تاپیکمو بزودی میبینی

شما جای من نیستی ببینی تو چه شرایط سختی دارم دست و پا میزنم که به یک مو وصلم و دنبال یک امید و حرف هرچند الکیم پس قضاوتم نکنید🙂

شما جای من نیستی ببینی تو چه شرایط سختی دارم دست و پا میزنم که به یک مو وصلم و دنبال یک امید و حرف ه ...

تگت میکنم جون گرفتم بحرفم خدا نگهدارت باشه عزیزم

مراقب خودت اینجا خیلی خیلی خیلی باش پر از شیطان صفته اینجا