2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبرشو به ماهم بده  😘

سلام بچه ها 

امیدوارم حالتون خوب باشه

من نرفتم استقبال حتی خونه هم نرفتم البته دلایل خوبی داشتم

دیگه فردا صبحش همسرم حدود ساعت ۱۱ اینا اومد دنبالم و یه سری سوغات واسه مامانم اینا آورده بود بعد ناهار هم اومدیم خونمون 

خوشبختانه سوغاتی آورده بود و نجات پیدا کرد

ممنون از همه دوستان با نظراتتون بهترین تصمیم رو گرفتم

خودش میگه نیا من با اسنپ میرم خونه صبح میام پیشت آخه من خونه بابامم  اما دلم میخواد یه کاری ب ...

شما هنوز دختر خونه اید بشین خونه بابات تا شوهرت با سوغاتی بیاد دست بوست.بهش اجازه دادی مجردی با دوستاش بره بیرون

مگه مسافرت مجردی چه اشکالی داره همه جبهه گرفتین؟

شوهره منم چند بار با همکاراش رفته سفر یکی دو روزه

به نظرم سالی یکی دوبار هیچ اشکالی نداره

زندگی زیبا شد، درست از همان زمانی که تو تمام زندگیمان شدی
نمیدونم از دوست داشتنه یا از وابستگی  از عشقه یا خود کم بینی😭

عزیزم من‌ پونزده ساله ازدواج کردم و سه تا بچه دارم 

شوهرم و دوستاش همیشه دنبالن تنها برن خوشگذرونی مشروب خوری قبلا یکی دو بار رفتن  ولی منالان دیگه قبول نمیکنم  بهش گفتم خیلی دوست داری مجرد باشی ؟گفتم بچه هام خونم ماشینم همرو بزن به نامم به سلامت راحت هر جا دلت میخواد بگرد خیلیم جدی و توی جمع بهش گفتم هر چیم چشماش در آورد ک نگم منم بی خیال نشدم  تازه خونه بهش گفتم از این به بعد برو همون دوستات کارتو راه بندازن 😂😂جدی بشین باهاش صحبت کن بگو اصلا چه معنی داره