الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی بدبختی و از قبل شکست خورده با این طرز فکر مسخره
خیلی بی ادبی شما
من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا من قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید
خیلی بدبختی و از قبل شکست خورده با این طرز فکر مسخره
مردک خالخ زنک
من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا من قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید
ایشالا با این نیت بدی که واسه همه دارین و مشاوره طلاق به همه میدین آرزوی بچه به دلتون بمونه .هروقتی خیلی فکر کردی داری بد میاری و بدبختی میبینی به نسخه هایی که واسه بقیه پیچیدی فکر کن ...خدا کارش درسته شک نکن
ایشالا با این نیت بدی که واسه همه دارین و مشاوره طلاق به همه میدین آرزوی بچه به دلتون بمونه .هروقتی ...
خاله زنگ بدبخت تو گمشو برو به زندگیت خودت برسی خدا میدونه جواب تویی ک دل میشکونی چی بده دیگه شما اشغالا برام مهم نیستید