2777
2789
میگی برم ..؟؟ به قول بچه ها نمیگه چقد زنم خنگه؟ نمیدونم به خدا چی درسته چی غلط😭😭😭

چرا بگه خنگی 

اینکه دلت بخواد شوهرتو زودتر ببینی علاقه داری بهش خنگی هست

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
نمیدونم از دوست داشتنه یا از وابستگی  از عشقه یا خود کم بینی😭

چرا خود کم بینی ؟ بنظر من عشق و وابستگیه ، 

دلبستگی خوبه اما وابستگی نه

سعی کن برای خودت کاری جور کنی ، کلاس هنری ، زبان و... کمکت می‌کنه کمی مستقل تر باشی ، مردها از زن وابسته خوششون نمیاد ، سعی کن شخصیت مستقل و محکمی داشته باشی 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ آخ گفتی یه چیزی گوشه ذهنم میگه یعنی چی شب میخواد تنها خونه باشه اینقده میخوام برم تو ساکش و بگر ...

میفهممت گلم

متاسفانه عمیقا درکت میکنم

حالا نمیخواد ساکش رو بگردی ولی همینکه بفهمی با چه سر و وعضی و توچه حالتی اومده خونه خودش بهت کمک میکنه یه چیزایی بفهمی

به ترست غلبه کن و برو خونتون 

💚اَللّهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد💚 
ممنون عزیزم تو هم انشاءالله همیشه تندرست و دلشاد باشی 

مرسی عزیزم 😍😍🥰

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
ممنون عزیزم اگه سرم شلوغ نبود که نمیذاشتم بره

عه، شاغلی؟ چه خوب