2777
2789
عنوان

مدرک فنی و حرفه ای.

279 بازدید | 25 پست

دوستان من از اول اسفند میخوام برم کلاس خیاطی ثبت نام کنم.پایان دوره بهم مدرک میدن. کیا اینجا مدرک فنی دارن باهاش چیکار میکنن. چقدر به درد میخوره. دونفر بهم گفتن باهاش میتونی وام 4 درصد بگیری

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
ببخشید تخمشو خریدین  بچشو خریدین  بزرگ بود یاچی؟ اون سوالمم تو این یکی تاپیک موند &nbs ...

مونده بودم چجوری بهت بگم.. اون تاپیک قفل شد. 3 ماهش بود خریدم. دونخور شده بود. ببین کاسکو خیلی گرونه ولی خیلی خوب حرف میزنه. با عروس هلندی خیلی تمرین کردم که فعلا دو کلمه حرف میزنه اونم چون لوسه همش میارم بیرون حرف نمیزنه. ولی تا دلت بخواد صدای همه چیز رو درمیاره. آلارم یخچال، آژیر ماشین، صدای ضبط شده یه عروس هلندی دیگه که سوت قشنگی میزنه رو یاد گرفته و... 

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید تخمشو خریدین  بچشو خریدین  بزرگ بود یاچی؟ اون سوالمم تو این یکی تاپیک موند &nbs ...

عروس هلندی رو تایم طولانی نمیتونی تنهاش بذاری. مخصوصا که زود وابسته صاحبش میشه.بعضی عروس هلندی ها میتونن راحت صحبت کنن مثل دوستم که عروسش خیلی حرف میزنه بعضی ها تبحر خاصی تو تقلید صداهای دیگه دارن جز حرف آدما 

ای خداا    

خلاصه از طوطی سانان کاسکو خیلی قدرت تکلم بالایی داره ولی خیلی گرونه. ولی من خودم عاشق عروس هلندی مخصوصا این نژادش هستم. از لوتیتو و... خوشم نمیاد

خلاصه از طوطی سانان کاسکو خیلی قدرت تکلم بالایی داره ولی خیلی گرونه. ولی من خودم عاشق عروس هلندی مخص ...

خیلی خیلی ممنونم از راهنماییات

کاسکو خیلی خوبه ولی جدای قیمتش قیافشم خیلی وحشتناکه 

بازم سوالی داشتی بپرس عزیزم. 

خیلی خیلی ممنونم از راهنماییات کاسکو خیلی خوبه ولی جدای قیمتش قیافشم خیلی وحشتناکه 

وای توام مثل من از قیافش میترسی. من که کلا پولش رو نداشتم ودلم نمیومد آنقدر بدم براش.ولی تورو خدا هرحیوونی رو که میگیری قبلش خوب فکراتو بکن که کامل بهش رسیدگی کنی. من هرحیوونی که تا الان داشتم بهترین قفس، بهترین تغذیه،بازی ها رو گرفتم براشون واینکه اگه کوچکترین مشکلی هم داشته بردم دامپزشکی. دارو های تقویتی هم گرفتم و خیلی چیزای دیگه

وای خداا     چقد نمکهه

عزیزززززم چقدر ذوق داری... ایشالا یه دونه دخمل یا پسرش رو میخری