2777
2789
عنوان

جای خال بعد از لیزر

38038 بازدید | 89 پست

بچه ها کسی تجربه جراحی خال داره؟  من دو ماهه لیزر کردم جاش مونده ولی یه کم کم رنگ شده. میشه بگین چی بزنم جاش خوب بره و نمونه،  ماسک و کرم و پماد و.. ممنون 

خال درشت بوده؟درد نداشت؟سوزن بی حسی چی دردت نگرفت 😢😢

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی سال پیش یه خال گوشه لبم بود لیزر کردم البته خیلی کوچیک بود، جاش یه لک سفید موند بعد از ۱۵سال هنوزم نرفته البته محسوس نیست تا خودم اشاره نکنم کسی متوجه نمیشه 

بفرمایید یه   فنجون خبررر داااغ😊😊
منم چند تا خال داشتم لیزر کردم یکی از کاربرهای اینجا که خدا خیرش بده بهم گفت سیکالفیت اون بزن ،زدم و ...

ترمیم کننده اس واسه بعد rf یا لایه بردار بود؟من دیروز کردم میترسم جاش بمونه چون یبارم قبلا کرده بودم واسه ترمیم نرفتم برگشت

منم چند تا خال داشتم لیزر کردم یکی از کاربرهای اینجا که خدا خیرش بده بهم گفت سیکالفیت اون بزن ،زدم و ...

الان نزدیک دو ماهه.. منم سیکالفیت بگیرم بزنم اثر میکنه یا روزای اول باید میزدم؟ 

الان نزدیک دو ماهه.. منم سیکالفیت بگیرم بزنم اثر میکنه یا روزای اول باید میزدم؟ 

چند جلسه رفتی لیزر؟راستش من یکی از خالهام بزرگ بود بقیه کوچیکتر چند جلسه رفتم لیزر ماه اول که نمیدونستم جلسه بعدیش که یک ماه گذشته بود از دکترم پرسیدم گفتن اره کرم خوبی اگه پیدا کردی بزن  چون ازاد با دفترچه نیست 

پرستار nicu
نه خال گوشتی نبود.. موقع آمپول درد داشت.. حالا چرا غمگین؟ 

منم خال بزرگ کنار بینی دارم میترسم برم برش دارم از آمپول میترسم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹