2777
2789
عنوان

جای خال بعد از لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 37966 بازدید | 89 پست
من ترمیم کننده استراتادرم میزنم زینک تا پنج روز زدم ، بعدش ترمیم کننده بجای زینک چیز دیگه ای نگفت بز ...

3 روز اول جنتا زدم

بعد ترمیم کننده اورین داد. ی ماه زدم. بعد رفتم دکتر پوست

اون سیکالفیت اون داد. 

نه گود نشده. فقط الان 3 تاش لکه شده و یه دونه پشت لبم هنوز قرمزه. 

65 روز میشه با امروز. خدا کنه تا عید بره

3 روز اول جنتا زدمبعد ترمیم کننده اورین داد. ی ماه زدم. بعد رفتم دکتر پوستاون سیکالفیت اون داد. نه گ ...

بعضیا جنتا میدن اوکیه . یه خانومی تو نی نی سایت دیدم نوشته بود حدود سه ماه طول می‌کشه بره جاش . انشالله تا عید می‌ره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا جنتا میدن اوکیه . یه خانومی تو نی نی سایت دیدم نوشته بود حدود سه ماه طول می‌کشه بره جاش . انشا ...

مرسی عزیزم

امیدوارم

آره یسریا منم خوندم همینجا گفته بودن تا 6 ماه هم طول کشیده

البته خیلی‌هاشون اصلا ضد لک نمیزدن

احتمالا از ما زودتر بره ایشالا

سلام اره بهتره خیلییی خداروشکر صورتم بازتر شدهنگران نباش میره فقد مدام کرم ترمیم کننده بزندوساعت یع ...

سلام عزیزم شما با دستگاه کوتر انجام دادی یا لیزر؟؟

منم الان تو اون دوران حال بدم😢

سلام عزیزم جای قرمزی خالات رفت

سلام عزیزم بله قرمزیش رفت . ولی یکیش اون ناحیه پوستم سفیدتر از رنگ پوستم شده . که حالا شاید به مرور درست بشه 

اگرم درست نشه باز از خال خیلی بهتره 😅