2777
2789

عاشق کسی نیستم درادامه بخونیدجریانو

دیروز اکس پارتنرم اومد پیویم گذشته و خیانتا انچه ک راجب پارتنرم بود رو کف دستم گزاشت بعد تو روی خودشم کلی فحش داد و پارتنرمم قسم میخورد ایناواسه قبل بوده من الان ب تو خیانت نکردم و نمیکنم( ب من گف) بعد ایدی اینستای دختره رو از من گرف چون اول یا ایدی اینستای پیج‌فیکش اومد پیوی من و پارتنرمم ایدیشو ازم گرف  رف بهش حرف زده بود اما گف شات بده چن تا شات داد ک چیز بدی نگفته بود بعدشم گف حذف کردم چتاشو و بلاک‌کردم دختره ام پیجشو دلیت زده بود

دختره میگف من خواستم بت بگم ک بعدا مث من بلا سرت نیاره ینی مثلا خیانت نکنه یا ولم کنه بره 

حالا پارتنرم پیام داده ب احتمال ۹۰ درصدفردا میام شهرتون چیکار کنم ؟ ادامه بدم؟ تن این ب تن ۱۰۰ نفر خورده 

ب من میگ‌بهت متعهدم دوست دارم ولی حسم گاهی میگ شاید دروغ میگه

راستشم میخوام کات کنم هرچقد فک میکنم ب این نتیجه میرسم ک این منو واسه موقت و شاید خوشگلیم میخواد ن‌خودم و نه اونطوری ک باید دوسم داره 

فعلا دوهفتس آشنا شدیم  خود دختره میگف‌بعدا میفهمی چرا نباید باهاش میموندی

میخوام بهش بگم چن ساله عاشق یکی‌دیگم ک‌شاید ول کنه خودشم بره اینکارو بکنم؟

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکارس پسره ؟عشقم رابطه ای که تو مجازی شروع بشه تو مجازی هم میمونه

قراره ک فردا پس فردا بیاد بهم صر بزنه اما راستش نمیتونم قبول کنم الان ک همه چیزش لو رفته و معلوم شده ک و ادمی بوده برم ببینمش 

ب دزوغ ب من گفته بود فقط با یکی بوده اما لو رف با خیلیا بوده

...

واقعا فک میکنید اینجور ادما به درد سپری کردن یه عمر زندگی میخورن

فک نکنم بگیر ام باشه مشخصه تنوع طلبه فقطم از خوشگلیه من خوشش اومد دنبال خوشگلاس فقط

و راستش من تعهد واسم تو رابطه مهمه نمیتونم کنارر بیام خیانت بکنه و یا این جریاناشو حالا ک‌فهمیدم بخوام ساده بگذرم و بمونم باهاش

...