2777
2789
عنوان

مدرک فنی و حرفه ای.

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 25 پست
وای توام مثل من از قیافش میترسی. من که کلا پولش رو نداشتم ودلم نمیومد آنقدر بدم براش.ولی تورو خدا هر ...

عزیزم منم حدود ۵ سال پیش کاسکو داشتم خیلیییی دوستش داشتم واقعا خیلی همدم خوبی بودش میتونست حرف بزنه و... و من اصلا و ابدا ازش نمی‌ترسیدم متأسفانه فوت کرد و من بعد از اون کاسکو به هیچ وجه نتونستم با پرنده ها رابطه خوبی برقرار کنم و الان واقعا از هر پرنده ای میترسم،به نظرم کاسکو خیلیییی پرنده خوبیه

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
عزیزم منم حدود ۵ سال پیش کاسکو داشتم خیلیییی دوستش داشتم واقعا خیلی همدم خوبی بودش میتونست حرف بزنه ...

آره خیلی خیلی پرنده خوبیه. من تجربش رو ندارم. درکت میکنم وقتی حیوون آدم میمیره خیلی سخته. 

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی خیلی پرنده خوبیه. من تجربش رو ندارم. درکت میکنم وقتی حیوون آدم میمیره خیلی سخته. 

اره واقعا سخته الان بعد چند وقت تو نت سرچ کردم کاسکو واقعا یه لحظه با دیدن اون پرنده ها وحشت کردم و ناراحت شدم،خیلیییییی سخته خیلی خیلی خیلی زیاد

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
جدی؟ یعنی قشنگ میتونست نظربده و..

دقیق یادم نیست چون بیشتر چیز های راجبش و حذف کردم از ذهنم،ولی نه نظر اون جوری که نه مثلا اسمم و صدا میکرد یا میگفت بیا بیا،بابام هم بهش بسم الله الرحمن.... رو یاد داده بودش،منم هر وقت ناراحت میشدم میرفتم کنار قفسش و باهاش صحبت می‌کردم سرش و ناز کردم یادمه همیشه دوست داشت نزدیک چشمش و ناز کنیم و وقتی اون جا رو تاز میکردم چشماش و از لذت می‌بستم خیلی دوست داشت نوازشش کنیم 

دقیق یادم نیست چون بیشتر چیز های راجبش و حذف کردم از ذهنم،ولی نه نظر اون جوری که نه مثلا اسمم و صدا ...

عزیزم

ببخش ناراحتت کردم

منم بچه بودم یه اردکو و یه جوجه داشتم اینقدرر به هم وابسته بودنن ک نگو 

خیلیم بزرگ شدن 

پسرعمه معیوبم دوتاشونو انداخت تو اب که شنا کنن جوجه هه شب همون روز از سرماخورد مرد  

اردکم افسردگی گرف بخدااا قشنگ جیک جیک میکرد میدووید تو خونه دنبالش میگشت منم هم واسه جوجم گریه میکردم هم اون 

بعد یه هفته اینقدرر ارووم شد که نگو یهو مرد  

از اون زمان به بعد من هیچقوت اجازه خرید موجود زنده بهم داده نشدچون خییلیی حالم بد شد تا امسال ک دوباره هوس کردم  

خلاصه که درکت میکنم

چقدر طول میکشه مدرک تو بگیری  حدود چند ماه؟

به من گفتم 6 ماه بعد می‌فرستیم فنی حرفه ای برای امتحان تئوری و عملی

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
عزیزم ببخش ناراحتت کردم منم بچه بودم یه اردکو و یه جوجه داشتم اینقدرر به هم وابسته بودنن ک نگو&nbs ...

قربونت عزیزم این چه حرفیه آخه 

آخیییییییی ایشالله حیون جدیدت کلیییی برات پا قدم خوبی داشته باشه،حتما پرنده میخوای؟گربه هم خیلی خوبه ها من خودم عاشق گربه هام ولی خوب از گربه هم میترسم بدبختی

منم عروس هلندی گرفتم ولی چندروزی داشتم حدود یک هفته اینا اما رام ودستی نبود.دونخوربود .منم آزمون دارم دیدم رسیدگی سخته بااینکه قبلا مینا داشتیم .مجانی دادمش به یکی که سالن داره .خودم ۴۵۰ خریده بودم دوم عید.بعد ببخشید فضله هاش سبزبودطرف بهم گف اینا نشونه عفونت هس .حدود ۳۵ روزه بود یا دوماه.اصلا ازمن فرار میکرد همش پرواز میرف بالا کابینت و پرده و بوفه کتابخونه .قرار شد بعدازمونم بهم سرلاکی بده .میشه مراقبت هات بگی منم حساسم رو پرنده .اسباب بازی و سرگرمی نیس برام .وسواس دارم .تقویتی ینی چیا میدید یا ویتامین