2777
2789

یه چنل زدم که همه ی مطالب قانون جذب و تکنیک ها ی چگونه رسیدن به خواسته هاتون رو اموزش میدم

دوره ی بینظیری میزارم که رایگان هست و پولی نمیگیریم که همه استفاده کنند و بتونند به ارامش و عزت نفس برسند

کتاب صوتی هم گداشته میشه

دوره پیش رو که چند روز دیگه شروع میشه از خانم سوده هروی هست که خیلی معروف هستند میتونید یه سرچی بزنید و ببینید قیمت دوره هاشون رو

خلاصه که تبلیغ نیست فقط میخام به ارامش و حال خوب برسید

https://chat.whatsapp.com/EB8FpkQ8x3sB6m200P4scv

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه

برای خودته یا برای کسه دیگه

لطفا سه تا صلوات برام بفرست و دعا کن به خواستم برسم ممنون🌻🌷اون تاریخیم که زدم کار دارم.   فقط ساعت ۶ جوابتون میدم فقط ساعت ۶ پیام بدید چون استرس میگیرم شاید پیام دادید منتظرید😊😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوره های پولی دیگران رو رایگان میزاری!!!!؟

نه عزیزم

حروم و حلال سرمون میشه

فقط دوره های جدید رایگان دانلود میکنم و میزارم که همه استفاده کنند

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
برای خودته یا برای کسه دیگه

خودم

مرسی

لطفا سه تا صلوات برام بفرست و دعا کن به خواستم برسم ممنون🌻🌷اون تاریخیم که زدم کار دارم.   فقط ساعت ۶ جوابتون میدم فقط ساعت ۶ پیام بدید چون استرس میگیرم شاید پیام دادید منتظرید😊😅