2777
2789
عنوان

بعد ١٣ سال زندگي ديگه بايد تموم بشه واقعا خسته شدم از اين زندگي ..

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 57 پست
ای وای سخته خیییلی اما برای انجام کار درست هیچ وقت دیر نیست سنی نداری که جوانی هنوز خدا رو شکر بچه ن ...

ممنون عزيزم 

من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 

مخالف طلاقم ، تا جایی که خیانت و بداخلاقی بیش از حد توش دخیل نباشه ، اونموقعس که میگم ، بهترین کارو در حق خودت کردی ؛)

ذهنِ تو یه باغِ و افکارت مثلِ بذر!!تو انتخاب میکنی تویِ باغت گُل بِکاری..یا علفِ هرز...!!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سنی نداری که میتونی باز ازدواج کنی و بچه دار شی حتما طلاق بگیر اگه واقعا اذیت میشی

واقعا رومون به هم باز شده راحت بي احترامي  و بدتر خيلي اهل شيطوني هست  

حداقل الان ٣١ سالمه باز ٤ روز ديگه بشم ٤٥ كجا برم مثلا با يه بچه 

من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 
خوشبحالت درامدت خوبه جدامیشی

من مشهد هستم بخوام جدا شم ميرم تهران پيش خانوادم باز بايد بگردم دنبال مشتري 

چرا بچه ندارین

چون هميشه دعوا داشتيم ميترسيدم از بچه دار شدن 

واقعا رومون به هم باز شده راحت بي احترامي  و بدتر خيلي اهل شيطوني هست   حداقل الان ٣١ سال ...

اره عزیزم تصمیمتو همین حالا عملی کن

بزار برا با دوس دختراش لاس بزنه😒مرتیکه بی ادب

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
من هیچوقت هیچ چیزیو دیر نمیدونم برعکس خیلیا ک طلاقو بد میدونن من دید بدی بهش ندارم  متنفرم از ...

دقيقا من هميشه تا الان گران حرف اطرافيان بودم فاميل دوست ولي كم اوردم

دقيقا من هميشه تا الان گران حرف اطرافيان بودم فاميل دوست ولي كم اوردم

اونا همیشع حرف برا گفتن دارن 

کی دستتو گرفتن 

کی؟بیخیال عزیز من 

یا زندگی کن یا هر چی فقط برای خودت ن حرف اونا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه نداری چرا انقد خودتو اذیت میکنی من با دوتا بچه اواره ام خدا لعنت کنه اینطور ادمارو 

چوا اوره هستي ؟! مشكلت چيه !؟ 

كسي اينقدر پرو راحت توهين ميكنه هر كاري ازش بر مياد عزيزم  چند سال ازدواج كردي ؟

من عزیزم ۴ سال با طرفم دوست بودم سال آخر توهین کردولش کردم یسال بعد خانوادش اومدن جلو و خودش گف عوض شدم متاسفانه ک یساله عقدم متوجه شدم چندین بار تو رو نه اما تو پیام ب خانوادم توهین کرده ب خودمم هم تو رو هم تو پیام....جون ب لب شدم مادرم تحمل نداره مگرنه خودم دوسش دارم طلاق میگرفتم بعدش زانوی غم بغل میکردم میدونم مامانم طاقت نمیاره تو هر دعوا مریض میشه بدنش میلرزه😔اون یسال جدایی هم میدونست عاشقشم هرموقع دلم میگرفت گریه میکردم بدبخت فکر میکرد بخاطر اونه گاهی بودا اما همیشه ن میگفتم ن بخاطر اون نیست مامان همش میگف باید ازدواج کنی....الانم گفتم طلاق بگیرم میگه بگیری باید زود با یکی ازدواج کنه میگم مادر من بنده تحصیل کرده ام میرم تو ازمایشگاه کار میکنم اما فک میکنه با کار و طلاق تباه میشم....جالبه فقط کافیه بگم بالاسر چشم خانوادت ابروعه قیامت میشه تو این ۵ سال دوستی و عقد بخاطر ادبم و علاقم ب خانوادش و خودش ذره ای بهشون توهین نکردم