2777
2789
عنوان

بعد ١٣ سال زندگي ديگه بايد تموم بشه واقعا خسته شدم از اين زندگي ..

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 57 پست
اونا همیشع حرف برا گفتن دارن  کی دستتو گرفتن  کی؟بیخیال عزیز من  یا زندگی کن یا هر ...

دقيقا درست ميگي بايد رو خودم كار كنم اعتماد بنفسم ببرم بالا بتونم بيخيال زندگي كنم

من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقيقا درست ميگي بايد رو خودم كار كنم اعتماد بنفسم ببرم بالا بتونم بيخيال زندگي كنم

موفق باشی 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

تا بچه نداری یه فکری بکن

واسه همين امشب باهاش صحبت كنم خودشم راضي بود به ظلاق ميدوني احساس ميكنم دوسم نداره از سر مجبوري با منه 

من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 

یعنی هیچ راهی ندارید بسازید باهم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

همینکه بچه نداری سه هیچ جلویی  طلاق واسه یه خانوم  بی بچه خیلی راحتتره.

اره واقعا بچه خيلي ميترسم خدا شكر ندارم

من عزیزم ۴ سال با طرفم دوست بودم سال آخر توهین کردولش کردم یسال بعد خانوادش اومدن جلو و خودش گف عوض ...

عزيزم مامانتم به فكر اطرافيان هست خيلي توجه نكن به حرفشون خودت مستقلي  چرا ازدراج كني جدا شو ٤ روز ديگه مثل من ميشي نه ديگه اخترامي ميمونه نه علاقه  

هيچ مرد حق نداره به خانواده ادم توهين كنه عوضيا بي عرضه بودنشون ميندازن گردن خانواده ادم زود بهشون مياد فحش ميدن

بخدا اگ‌بچه نداشتم شوهرم خوب بودم طلاق میگرفتم انقد بدم از این زندگی میاد

چرا عزيزم ؟ 

اره عزیزم تصمیمتو همین حالا عملی کن بزار برا با دوس دختراش لاس بزنه😒مرتیکه بی ادب

به خدا ٢ روز ميرفتم تهران خونه بابام ميامدم ميديدم كلي پيوس دختر هست امشب بهش ميگم ميگه اونا الكيه حاشيه هست تو ادم نيستي اينم جوابش خيلي راخت 

هر وقت ماهی رو از آب بگیری تازه هست حیف عمر و جوونی و زیبایی تو هست که حروم همچین آدمی بشه 

دقيقا عزيزم تا الان زيادي بودم ادم زياد باشه حيفت ميكنن درست ميگن