2777
2789

من قدم بلنده واقعا چاق نیستم یکم توپرم بهش گفتم به تو ربطی نداره من چاقم یا لاغر دیگ دهنشو بست گفت منظورم خودم بود 

بد گفتم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم خودم بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پسر جاریم ۴ سالشه هروقت فحش میده بعد ما دعواش میکنیم میگه با خودم بودم😂😂😂😂

آدم‌ها به سه شکل وارد زندگیمون میشن : برای یک عمر ، برای یک فصل ، برای یک درس...

فروشنده ؟ یا مشتری بود اونم ؟ 

چقدر احمق

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

پسر جاریم ۴ سالشه هروقت فحش میده بعد ما دعواش میکنیم میگه با خودم بودم😂😂😂😂

الهی 😂😂😂

ایندفعه بجای منم بچلونش😍🤣🤣

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

چرا انقد توضیح دادی واسه یه غریبه؟! یهو بلوزت رو میدادی بالا میگفتی نگاه کن شکم ندارم!!! هیچ خوب جواب ندادی.

همون اول میگفتی چیز خوریش به شما نیومده، یا میگفتی گوزو من نخرم که ورشکست میشی. اگرم کارگر اونجا بود به صاحب مغازه میگفتی چی گفته.

اخه از این مردای هیز بود ک میخواست شروع کنه به حرف زدن منم دهنشو بستم با اینکه واقعا حاضر جواب نیستم ...

هان اینو از اول میکفتی خوب کاری کردی پس

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
چرا انقد توضیح دادی واسه یه غریبه؟! یهو بلوزت رو میدادی بالا میگفتی نگاه کن شکم ندارم!!! هیچ خوب جوا ...

چون واقعا انتظار نداشتم یکی بخواد اینجوری حرف بزنه اینم همینجوری بهش گفتم