2777
2789

هي دعوا هي توهين به من خانواده بي احترامي 

حيف من كه اينقدر بودم براش حتي خودم ناديده گرفتم يه وقت هاي اما كي گفت دستت درد نكنه .. 

٢ روز سفر برم متوجه ميشم با ١٠٠ نفر حرف زده و خيلي راحت ميگه اينا حاشيه هست  😂 

امشب صحبت كردم باهاش قرار شد توافقي طلاق بگيريم 

دوستم ميگه ١٣ سال حيف داري طلاق ميگيري !! واقعا يعني دير شده ؟! 

٣٢ سالمه بچه هم ندارم شغلم كار رنگ لايت و كراتين هست 

من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 

من هیچوقت هیچ چیزیو دیر نمیدونم برعکس خیلیا ک طلاقو بد میدونن من دید بدی بهش ندارم 

متنفرم از اینکع خودمو شکنجع کنم برای ادمایی ک ارزش حتی فرصتم ندارن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم والا درکت میکنم برو چند جلسه مشاوره بعد تصمیم بگیر 😞😞

مشاوره رفتم ٢ جا ميگه به در هم نمخورديد بايد زودتر طلاق ميگرفتي

من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 

از مردی ک احترام خانوادتو خودتو نداشته باشه باید جدا شد خودمم تصمیم جدایی دارم میذونم تو این زندگی نمیتونم بمونم☺چون یا یبار کل فحش و توهینایی ک ب خانوادم کرده رو ناچارم میکنه بهش میگم از اونجایی ک تو مرام و تربیت عالی من توهین و فحش ب مادر و‌پدرا نیس بعدشم جدا میشم....

اول برو مشاور،بعد فکر طلاق باش درضمن من ۳۱ سال دارم مجردم

مشاوره رفتم گفت وقتي تلاش نميكنه بي فايده هست حاضر نيست مشاوره بره  

من ٢ جا رفتم مشاوره جفتشون گفتن به دردت نمخوره 

مشاوره رفتم ٢ جا ميگه به در هم نمخورديد بايد زودتر طلاق ميگرفتي

ای وای سخته خیییلی اما برای انجام کار درست هیچ وقت دیر نیست سنی نداری که جوانی هنوز خدا رو شکر بچه نداری 

عزیزم سنی نداری که

میتونی باز ازدواج کنی و بچه دار شی

حتما طلاق بگیر اگه واقعا اذیت میشی

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
از مردی ک احترام خانوادتو خودتو نداشته باشه باید جدا شد خودمم تصمیم جدایی دارم میذونم تو این زندگی ن ...

كسي اينقدر پرو راحت توهين ميكنه هر كاري ازش بر مياد عزيزم 

چند سال ازدواج كردي ؟