2777
2789
عنوان

بعد ١٣ سال زندگي ديگه بايد تموم بشه واقعا خسته شدم از اين زندگي ..

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 57 پست
تو که هم کار داری هم سنت زیاد نیست چرا موندی؟

موندم گفتم شايد درست شه دوست نداشتم طلاق بگيرم اما ميبنم هر روز مثل لجن فرو ميرم 

من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا ٢ روز ميرفتم تهران خونه بابام ميامدم ميديدم كلي پيوس دختر هست امشب بهش ميگم ميگه اونا الكيه ح ...

آشغال 

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
قطعش کن از یه جا تمام مرگ ی بار شیون ی بار

ازه عزيزم بايد زودتر اين كار ميكردم 

من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 
١٣ سال فرصت نشد و نشد 

🙁کاش زودتر به این نتیجه میرسیدی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

🙁کاش زودتر به این نتیجه میرسیدی 

گفتم درست ميشه اما نميشه حداقل باز سنم رفته بالا خلاص شم

عزيزم مامانتم به فكر اطرافيان هست خيلي توجه نكن به حرفشون خودت مستقلي  چرا ازدراج كني جدا شو ٤ ...

مادرم هم فامیلیم ناراحته همم فکر اینه اسمم دوتا میشه😔الان ده روزه قهریم عزیزم خانوادمم گفته دخترم تحمل توهین نداره اگر توهین کنه جدا شن بهتره اونام سکوت کردن مام....من اصلا مخم نمیکشه ب خانواده خودش احترام بزاره ب خانواده من یا من نزاره عاشقشم هستم اما آدمیم ک اگر بزنه ب سرم اونو با خودم آتیش میزنم مهم نیس خودمم بسوزم

موندم گفتم شايد درست شه دوست نداشتم طلاق بگيرم اما ميبنم هر روز مثل لجن فرو ميرم 

هر چه زودتر جدا شو به نظرم خودت همه چیزو در نظر بگیر 

لحظاتی هستند که بدن انسان در هر حالتی که باشد ، روحش زانو زده است...
مادرم هم فامیلیم ناراحته همم فکر اینه اسمم دوتا میشه😔الان ده روزه قهریم عزیزم خانوادمم گفته دخترم ت ...

مخواي چيكا كني !؟ 

گفتم درست ميشه اما نميشه حداقل باز سنم رفته بالا خلاص شم

هیچوقت دیر نیست نگران نباش

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مخواي چيكا كني !؟ 

درست نشه عزیزم جدا میشم همیشه طلبکاره تو احترام ب خودشو خانوادش تا میام میگم توهین نکن تو دعواها میگه خودت چ ارزشی قائلی درست نشه جدا میشم نمیتونم خانوادمو هم اذیت کنم چون گناه دارن اونا فحش بشنون لااقل میشینم غصه زندگی و عمر از دست دادمو میخورم بهترین روزامو ریختم ب پاش

ممنون گلم 

🌹🌹❤️