2777
2789
عنوان

یه سوال اینجا کسی هست هم از شوهرش هم خانواده شوهرش راضی باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 72 پست
دقیقا ببین آخه من تک فرزندم و خیلی با ملایمت همیشه باهام رفتار شده و همیشه هم حساسم رو همه چی واسه ه ...

آره تو تک فرزندی همیشه میگیم باید نگران این مسائل باشن والدین و آموزش ببینن.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بندع✋🏻 از هر دو راضی ام  اما همیشه اختلافات وجود داره چون فرهنگ ها و نوع زندگی ها متفاوته&nb ...

ججدی مییگی ؟ نمی‌دونم والا آخه من خیلی. حساسم خیلی هم ترسیدم نمی‌دونم واقاا چیکار کنم  چون بعضی آقایون خیلی بچه ننه ان

دقیقا ببین آخه من تک فرزندم و خیلی با ملایمت همیشه باهام رفتار شده و همیشه هم حساسم رو همه چی واسه ه ...

کلا بستگی به شخصیتت داره. من هم رو رفتار بقیه حساسم هم رو رفتار خودم. اگر کار اشتباهی بکنم مدتها تو فکرشم و این خیلی بده. برعکس خانواده همسرم که همشون بی خیالن

آخه ببین اگه انتخاب از روی احساس نباشه و کاملا منطقی باشه و براساس موازین و ارزش های شخص به لحاظ چار ...

واقعا حرفات خیلی قشنگ بود بنظرت من ک آدم حساسی هستم و تک فرزند بودم باید چیکار کنم همش میترسم 

جدی میگی ؟ چجوری پیدا شد ؟ 

با همسرم خوبیم چون اخلاقامون بهم دیگه خیلی نزدیک شاید اگه من یا اون طرز فکرمون فرق داشت اصلا نمیتونستیم زندگی کنیم 

چون کلا زندگی ما فرق داره نسبت به زندگی اطرافیانمون 

هم اینکه شوهرم واقعا ادم صبوری و در برابر خانواده من خیلی کوتاه اومد  

من و همسرم خودمون اشنا شدیم و بعد یک سال اشناسی ازدواج کردیم 

با خانواده همسرم هم خوبم چون روابطم رو بشدت کنترل میکنم  

البته اونها هم ادمای خیلی خوبی هستن  

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"
ججدی مییگی ؟ نمی‌دونم والا آخه من خیلی. حساسم خیلی هم ترسیدم نمی‌دونم واقاا چیکار کنم  چون بعضی ...

بله چون در تربیت واقعا مشکل داشتن و اینم نباید حساب بیشعوری خانواده شوهر یا زن گذاشت 

چون طبیعتا با عقل دوره خودشون بچشونو‌تربیت کردن گاهی شدن عاقل و گاهی بچه ننه 

این روال تشخیص هم فقط مختص دوران دوستی یا نامزدیه که اگر متوجه بشی نمیشه ادامه داد کش ندی و ازدواج نکنی 

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵