2777
2789
عنوان

کار در انبار دیجی کالا یا اسنپ شاپ

63 بازدید | 10 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر 

ببخشید من دانشجو ام و خب نمیتونم سر کارای تمام وقت برم . رشته ام جوری هست که یکی دو ترم دیگه باید برم سر کارآموزی و بعد شغل خودم اما فعلا تا اون زمان که بتونم برم نیاز به کار دارم و انبار دیجی کالا رو دارم کاراشو انجام میدم تا پاره وقت برم 

خانواده اصرار دارن که اسنپ برم بهتره چون راهش حدودا ۱۰ ۱۲ دقیقه کمتره:| فقط همین! 

بنظرم از نظر شغلی قیاس کنی دیجی کالا خیلی بهتره حالا ۱۰ دقیقه راه اینور و اونور کسی رو نمی‌کشه 

میخواستم بدونم شما دقیق اطلاع ندارین؟ که هردو چطورن یا کدوم بهتره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه واقعا؟من پرسیدم حقوق اسنپ بالاتر گفتن اما خب گفتن که ساعت کاری بیشتری هم داره

نسبت به کاری که میکنی حقوق بهتره ولی هردو شرایط خاص خودشونو دارن

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

عه واقعا؟من پرسیدم حقوق اسنپ بالاتر گفتن اما خب گفتن که ساعت کاری بیشتری هم داره

کار تو اسنپ برای یه خانم؟

نمی ترسی خودت؟  

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂

توروخدا بگو ساعت کاری و حقوقت چجوره منم میخوام برم

والا من شروع به کار نکردم اما ازشون پرسیدم گفتن که ساعت گاری از ۸ تا ۱۷ هستش(بسته به انباری که میرین ممکنه یک ساعت اینور اونور باشه)

سرویس داره . ی سری جاها هم که سرویس ندارن پولشو بهتون میدن

حقوق هم شیفت روز ۶۶۰ . شیفت شب ۷۶۰ فکر کنم

جمعه هام چه روز چه شب از روزای دیگه حقوقش بیشتره

بله درستهپس شما دیجی کالا رو پیشنهاد میکنین؟

من فقط میدونم حقوق و مزایاش خوبه نمیدم دیگه اسنپ چطوریه

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن