2777
2789
عنوان

یه سوال اینجا کسی هست هم از شوهرش هم خانواده شوهرش راضی باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 72 پست
دمش گرم شوهرت واقعا مرده میشه بگی چجوری پیداش کردی شاید ما هم رفتیم اونجا و پیدا شد چون من خیلی میتر ...

خیلی سنتی البته من خانوادم خیلی محترمانه برخورد کردن که بفهمن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله چون در تربیت واقعا مشکل داشتن و اینم نباید حساب بیشعوری خانواده شوهر یا زن گذاشت  چون طبیع ...

اره واقعا کاس ایران مثل آلمان میشد یه مدت با طرف زندگی میکردی اگه بهم می‌خورید اونوقت ازدواج می‌کردید 

دقیقا منم مثل شمام واقاا باید چیکار رکنم 

ببین شما نمی تونی بقیه رو تغییر بدی. اما میتونی خودتو تغییر بدی. ی گوشت در باشه و یکی دروازه. اصلا هر کی هر چی گفت به خودت نگیر. فقط به فکر آرامش خودت باش و سعی کن تو لحظه بهت خوش بگذره‌‌. من بی نهایت آینده نگر و وسواسیم. خیلی اذیت میشم

اره واقعا کاس ایران مثل آلمان میشد یه مدت با طرف زندگی میکردی اگه بهم می‌خورید اونوقت ازدواج می‌کردی ...

خب تو نامزدی هم‌میشه شناخت واقعا نیاز به تو یک خونه زندگی کردن نداره 

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
واقعا حرفات خیلی قشنگ بود بنظرت من ک آدم حساسی هستم و تک فرزند بودم باید چیکار کنم همش میترسم 

یه مشاور امین و درست انتخاب کن. باهاش مشورت کن. چون من و هیچ کس دیگه

نمیتونیم از پشت گوشی بهت بگیم چیکار کن عزیزم.

و کاش بیای تو تاپیک‌هایی که میگن بچه دوم و سوم نیارید

از مسائل تک فرزندی بگی. مادرها الان به رفاه خودشون فکر میکنن فردای بچه شون رو نمی بینن

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
سلام شما چند تا بچه دارید 

سلام من یکجا خدا سورپرایزم کرد

چند قلو دارم. و الانم آرزومه باز باردار بشم. فعلا که خدا نداده. ولی در حال درمانم.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
سلام من یکجا خدا سورپرایزم کرد چند قلو دارم. و الانم آرزومه باز باردار بشم. فعلا که خدا نداده. و ...

خدا براتون نگه داره

برام جالب بود همه جا از مزیت چند فرزندی و معایب تک فرزندی میگید

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خدا براتون نگه داره برام جالب بود همه جا از مزیت چند فرزندی و معایب تک فرزندی میگید

ممنونم

آخه داریم تو فامیل

که واقعا حسرت ارتباط من و خواهرام رو میخورن

ما رو خواهر خودشون خطاب میکنن

و دوست دارن که از مزایای خواهر و برادر داشتن برخوردار بشن. منتها سن پدر و مادرشون دیگه اجازه نمیده.

حتی دختر داییم با اینکه یه برادر هم داره و واقعا تو رفاهه

و تک‌ فرزند هم نبوده یککک مقداری این حس رو داره.

ما تو فامیل مادری و پدری

تو نسل قبلی فامیل بزرگی داریم

ولی تو نسل بعد به یک یا دو تا اکتفا کردن.

هر قدر هم فامیل نزدیکی باشیم

باز خواهر برادر یه چیز دیگه اس

و خب من این رو از نزدیک‌ لمس کردم

ممنونم آخه داریم تو فامیل که واقعا حسرت ارتباط من و خواهرام رو میخورن ما رو خواهر خودشون خطاب ...

سلام گلم من نمیتونم تاپیک بزنم دیگه میخواستم بپرسم چی واسه دلپیچه خوبه من از دیشب دارم قرص خوردم اثر نداشته

سلام گلم من نمیتونم تاپیک بزنم دیگه میخواستم بپرسم چی واسه دلپیچه خوبه من از دیشب دارم قرص خوردم اثر ...

سلام عزیزم

علت دلپیچه ات چیه؟

یه موقع اس ماهی و پرتقال برای شخص باعث دلپیچه میشه.

یه موقع اس طرف پهلوهاش یخ کرده

یه موقعی نافش افتاده

سلام گلم من نمیتونم تاپیک بزنم دیگه میخواستم بپرسم چی واسه دلپیچه خوبه من از دیشب دارم قرص خوردم اثر ...

ماست چکیده بخورید

ماش پلو بدون روغن و دنبه و چربی

موز له شده بخورید

هر خوراکی شیرین چه طبیعی چه غیر طبیعی ممنوع

و البته خوردن اسفند به این شیوه ای که میگم

۱ ق چای خوری اسفند رو بریزید داخل یه فنجان 

روش آب جوش بریزید تا فنجان پر بشه

درش رو بذارید و بذارید خنک بشه

صاف کنید

و از اون آب یه مقداری بخورید.

اسفند به خودی خود سم داره نباید جویده بشه

من به بچه هام میدم. 

تلخه

تحمل کنید!

ما حتی خود اسفند رو بردیم اربعین و بچه ها مشکل دار شدن

بهشون بدون آبجوش دادیم.

از اون ببعد اسفند رو همین طوری میخورن وقتی اسهالند. نصف قاشق چای خوری مثلا.

ولی من این روش رو به شما پیشنهاد نمیکنم. همون آبجوش که دم بکشه خوبه.

نمیدونم گلم فکنم ب ی چیزی ک خوردم حساس شد نمیددنم

چی خوردی؟ روغن خراب شده مثلا؟ غذای بیرونی؟