2777
2789
عنوان

یه سوال اینجا کسی هست هم از شوهرش هم خانواده شوهرش راضی باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راضی ام... از اون روز خودم داداشم داماد شده کاملا میفهمم حسادت ها و حرص هاشون به جا بوده باور ک ...

دفیفا همون صحنه هایی رو دارم میبینم که چند سال پیش من انجام میدادم و اونا حرص میخوردن 

میگم خوب من حرص نمیخورم دوست ندارم داداشم اذیت شه بعد با خودم مبگم پس خواهرشوه امم حسادت نمبکردن به فکر داداششون بودن

بخدا خيلي قانع شدم 

میشه برای آرامش قلبم دوتا صلوات بفرستيد؟ 🥲

بندع✋🏻

از هر دو راضی ام 

اما همیشه اختلافات وجود داره چون فرهنگ ها و نوع زندگی ها متفاوته 

طبیعیه گاهی مادر شوهر یا کسی رفتاری کنه که عروس فکر بد کنه اما به نظرم عده معدودی هستن که فکر میکنن قوم شوهر واقعا درصدد تخریب و خراب کردن زندگی پسرشونن 

اقایونی هم هستن که متاسفانه تحت تاثیر جو بی ون قرار میگیرن 

اما به شخصه من با تمام کش و قوس ها و بالاپایینا از هردو راضی ام 

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
بله من  هم شوهرم واقعا خوبه هم خانوادش تا الان چیزی برام کم نزاشتن همیشه احترامم و میزارن منو ...

دمش گرم شوهرت واقعا مرده میشه بگی چجوری پیداش کردی شاید ما هم رفتیم اونجا و پیدا شد چون من خیلی میترسم از این موضوع و واسه همین تصمیم گرفتم ازدواج نکنم واقعا 

نفهمیدم چیشد میشه دوباره بگی ؟

یعنی عزیز من 

تا وقتی که خودم خواهرشوهر نبودم درک نداشتم

ولی الان خواهر شوهر شدم و کاملا درک میکنم خواهرشوهر هام رو

میشه برای آرامش قلبم دوتا صلوات بفرستيد؟ 🥲
ببین مطمئن باش هیچ کس ۱۰۰ درصد نیست. من هم همسرم خوبه هم خانوادش عالیه. اما همیشه ی سری ناراحتی ها د ...

دقیقا ببین آخه من تک فرزندم و خیلی با ملایمت همیشه باهام رفتار شده و همیشه هم حساسم رو همه چی واسه همین خیلی میترسم نمی‌دونم چیکار کنم

بسیار جمله آخرت مهمه. اصلا فقط همینه

آخه ببین اگه انتخاب از روی احساس نباشه و کاملا منطقی باشه و براساس موازین و ارزش های شخص به لحاظ چارچوب درسته

حتما در خلال زندگی دست اندازهایی پیش میاد.

میشه ندید

و ادامه داد

میشه موشکافانه دید

و برید

میشه صحبت کرد

به شرطی که طرف مقابلت اصل صحبت رو قبول داشته باشه 

که این خودش یکی از اصول شخص من بود برای انتخابم.

و خب سن مونم پایین بود.دخالت والدین هم نداشتیم

با هم عاشقانه زندگی مدن رو ساختیم

۲۰ سال

محور زندگی مونم تا اینجا خدا بوده 

ان شاالله تا آخر خدا باشه

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش