2777
2789
عنوان

ازم خوشش اومده یا نه

121 بازدید | 28 پست

یکی از آدمایی که خیلی دوست داشتم باهاش ارتباط بگیرم و چند بار اقدام کردم و از اونجایی که ادم باهوشیه احتمالا فهمیده ولی خب خیلی سرد باهام برخورد میکرد مثلا یه چیزی بهش پیام میدادم بهم بگه به کوتاه ترین شکل ممکن مینوشت و حتی جواب تشکر کردنم هم نمیداد

ولی چند روز پیش بهم گفت عضو گروهش بشم و بعدم دیگه جواب پیامامو میده یعنی یه چیزی بگم دیگه فقط سین نمیزنه

بعد اتفاقی لباسامون دقیقا همشکل و هم رنگ هستن و اون این لباسشو پارسال هم میپوشید ولی من یه هفتس خریدم دیروز دیدم بهم زل زده بهش نگاه کردم لبخند زدم نگاشو برگردوند دوباره رومو کردم سمت دیگه دوباره نگام کرد

اومدم کنارش وایسادم باهاش حرف بزنم که رفت(یعنی اومدن دنبالش و رفت)

امروزم دیدم یه گوشه وایساده و سرش کلا با حرکت من میچرخه بین اون همه ادم که پشت سرم و جلوم بودن 

همین که نگاش کردم روشو کرد اونطرف و بعد دوباره وقتی نگاش نکردم نگام کرد

ازم خوشش اومده یا فکرمیکنه من ازش تقلید کردم

(خیلی ادم مغروری هست ولی از نظر من خیلی ادم جالب و جذابیه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بالا اونایی که خودشون جذب طرف شدن و اومدن و رفتن و با بدبختی زن دادن بهشون وفا دار نمونده چه ب ...

نه نه هردومون دختریم یعنی من خیلی دوست دارم باهاش دوست بشم (دوستی معمولی)

چون تو بهش توجه میکنی بخاطر همین توجهش جلب شده

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

ولی خب یه مدته دیگه بهش توجه نکردم چون پیامامو اونطوری جواب میداد

ولش کن بیخیالش شو 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

عزیزممم اگر طرف دختره که دیگه بدتر دخترا رو لباس تکراری خیلی حساسن😂

نمبدونم والا کاملا اتفاقی شدهه هردومون یه کت همرنگ داریم از فردا دیگه نمیپوشم🤣

ببین اگ برمیگرده نگاش میکنی و میبینی که از قبل داشته نگات میکرده احتمالش هست که ازت خوشش اومده باشه

واقعااااااااا هوراااااااا

ولی خیلی مغروره نمیاد احتمالا

ببین اگ برمیگردی نگاش میکنی و میبینی که از قبل داشته نگات میکرده احتمالش هست که ازت خوشش اومده باشه

منظورم اینه اگرم خوشش بیاد فعککک نکنمم بیاد سمتم

واقعااااااااا هورااااااااولی خیلی مغروره نمیاد احتمالا

😂😂تبریک میگمم 

شروع کردن دوستی های معمولی که راحته 

میتونه کنارش بشینی از صحبت کردن در مورد چیزای معمولی شروع کنی