peakyblinders مدیر عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 3128 عنوان یه سوال اینجا کسی هست هم از شوهرش هم خانواده شوهرش راضی باشه ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 72 پست آخه از بس همه میبینم مینالن ک ازدواج کردن واقعا کسی پیدا میشه ک هم خودش هم خانوادش خوب باشه؟ 1400/11/12 | 20:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mnbshshshshwhs عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 8719 چی خوردی؟ روغن خراب شده مثلا؟ غذای بیرونی؟ ام شاید بخاطر ی کیک بود البته کیک مغازه ای.ولی تاریخ داشت شاید نساخته
میخک،چشمبراه عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 10085 ام شاید بخاطر ی کیک بود البته کیک مغازه ای.ولی تاریخ داشت شاید نساخته پس همون اسفند رو امتحان کن. موز له شده همخوبه.راستی ماش پلو رو بصورت کته بپز ⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ❌ﺳﺨﺘﻰ❌ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
mnbshshshshwhs عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 8719 پس همون اسفند رو امتحان کن. موز له شده همخوبه. راستی ماش پلو رو بصورت کته بپز چشم عسل چطور
mnbshshshshwhs عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 8719 پس همون اسفند رو امتحان کن. موز له شده همخوبه. راستی ماش پلو رو بصورت کته بپز رایتی من فرص اهالی دیشب خورده بودم الان قرصمعده بخورم؟مال اسهال نیست مال معوه هستش کلا که آروم شه امپرازول
میخک،چشمبراه عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 10085 چشم عسل چطور وای ابداکره و شکر و روغن و ...نهایتا سیب بخوریدولی اگه میخواین زود خوب بشینهمون موز و کته ماش و ماست چکیده فقطططط ⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ❌ﺳﺨﺘﻰ❌ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
mnbshshshshwhs عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 8719 وای ابدا کره و شکر و روغن و ... نهایتا سیب بخورید ولی اگه میخواین زود خوب بشین همون موز ... اوا خوب شد گفتیناره سیب عالیه دارم میخورم چشم
mnbshshshshwhs عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 8719 وای ابدا کره و شکر و روغن و ... نهایتا سیب بخورید ولی اگه میخواین زود خوب بشین همون موز ... قرص معده رو چی
میخک،چشمبراه عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 10085 رایتی من فرص اهالی دیشب خورده بودم الان قرصمعده بخورم؟مال اسهال نیست مال معوه هستش کلا که آروم شه ام ... من از داروهای شیمیایی سر در نمیارم. و خودمونم کمتر استفاده میکنیماونم یا با تجویز پزشکیا با تجویز دوستم که فوق پرستاری داره. ⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ❌ﺳﺨﺘﻰ❌ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
mnbshshshshwhs عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 8719 من از داروهای شیمیایی سر در نمیارم. و خودمونم کمتر استفاده میکنیم اونم یا با تجویز پزشک یا با تجوی ... اها بلهراستی گلم الان نبات هم خوب نیس؟نان چی
میخک،چشمبراه عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 10085 اها بله راستی گلم الان نبات هم خوب نیس؟نان چی نان خشکه بخوریدهر گونه شیرینی جات ممنوع. ⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ❌ﺳﺨﺘﻰ❌ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
mnbshshshshwhs عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 8719 نان خشکه بخورید هر گونه شیرینی جات ممنوع. چشم ممنونم واقعاکه وقت گذاشتین سلامت باشید همیشه
کانگرو عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 8185 من تا حدودی راضیم فقط گاهی وقتا که حوصلم سر میره و محدودیت هام اذیتم میکنه فحش میدم چرا اینقدر تنبلن که نیومدن منو برا پسرشون بگیرن
میخک،چشمبراه عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 10085 من تا حدودی راضیم فقط گاهی وقتا که حوصلم سر میره و محدودیت هام اذیتم میکنه فحش میدم چرا اینقدر تنبلن ... ان شاالله یه ازدواج خوبببب... ⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ❌ﺳﺨﺘﻰ❌ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش