2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادت صلاحت میخان منم نوجونی محدودم میکردن عجله نکن ازادی رو بدست میاری فقط درس بخون

همه چی ب وقتش من س سال دیگه آزادی داشته باشم مثل الان برام مهم نیس چرا کسی درک نمیکنه همه میگن بزرگ شو لذت میبری ن‌دیکه نمی‌برم چون حسرت همه چیو کشیدم

کسی نمیبرتم بیرون همش ت خونم همش تمیزی میکنم اصلا حرفی ندارم فقط خیلییئیی حالم بده

آیندتو بساز درس بخون دانشگاه برو سرکار بری یا آرایشگری برو از عمرت لذت ببر خودع خدا هم کمکت می‌کنه نا امید نباش

میدونی همسن خودتم بنا به دلایل خودتم خودکشی کردم وقتی بهوش اومدم حالام از قبلش هم بدار بود ببین وقتی اون بالا سری نخواد ی برگ‌ه‌م جا به جا نمیشه چه برسه مرگ باید تحمل کنی بساز خودت سنگ‌باش ببین خدا اگر ی چیزای رو ازت گرفت به جاش بهت ی چیز دیگه میده اگر خوشی ها تو گرفت به جاش بهت ی همدم میده اگر آینده تو گرفت بهت ی چیزی میده که باهاش آینده تو بسازی پس بمون بساز 

نمیزارع حتی تا دم خونه برم بیرون رفیقامو میبینم هرروز بیرونم و عشق جوونیو میبرن خ من چیکار کنم؟

هیچ مادری از بدجنسی اینکارو‌نمیکنه

شاید رفیقات خوب نیستن

اصلن خوبن،تو ام خوبی،مادرت نمیفهمه،زمان بده بهش

نترس پیر نمیشی

ببین تو خونه با مادرت صمیمی شو

باهاش کیک بپز و...بعد کم کم برو بیرون و...

این دوستا ارزش ندارن ک بخاطرشون خودتو بکشی

مهمترررررین کس تو زندگیت،خودتی

خودتو دوست داشته باش

حتا تو خونه ب فکره کارایی باش ک باهاش بخندی

قرصاتم ببر همین الان بریز توالت بره

کسی نمیبرتم بیرون همش ت خونم همش تمیزی میکنم اصلا حرفی ندارم فقط خیلییئیی حالم بده

قربونت برم عزیزم. دورت بگردم. شاید من حال الان تو رو نفهمم. نمیگم میدونم چی میگی. ولی میگم باور کن بقیه هم درد کشیدن. باور کن روزهای بهتر هم میان. نمیگم زندگی گل و بلبل میشه. نمیشه ولی درد های الانت قابل تحمل میشن

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

هیچ مادری از بدجنسی اینکارو‌نمیکنه شاید رفیقات خوب نیستن اصلن خوبن،تو ام خوبی،مادرت نمیفهمه،زمان ب ...

من حتی نمیتونم ب خودم برسم اجازه نمیده یدونه رفیق داشته باشم هیچ فرقی با ی زندانی نمیکنم خو فکرشو بکن همش ت زندان باشی منتظر آزادی بشی‌؟ خ کم کم دیگه همه چی برات بی ارزش میشه 

نمیتونم نمیزارن فقط بم فشار میارن حتی نمیتونم اینستا داشته باشم ۱۶سالمه خیلی ت فشارم خیلی

اسی نکن تو هنوز خیلی کوچیکی خدایی نکرده اگه بعدش فلج شی چی با این خانواده که بدتر میشه ،مطمئن باش پشیمون میشی فکر خودکشی رو از سرت بیرون کن مطمئن باش میگذره

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها
خیلی صبر کردم فایده ندارع خستم بابا خستم

اخ اخ. خستگی ات رو قشششششنگ میفهمم. منم خسته ام عزیزم. تا ته استخون. ولی راهش رفتن نیست. هنوز زمان زیادی داری عزیز دل من

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

اسی همه سختی میکشن. همه درد و رنج تو زندگی دارن.

و بعدش شادیو خوشی. باهم تلاطمه.

سختیها باعث بزرگ شدن فهم و روح ادم میشه.

مثل شربت تلخ‌.

اون دوستت گفتی سرخوشه تو فکر کردی اینده داره.

خانوادت  بینشش عمیق تره . و خیرتو میخوان.

ی زمانی همون دوستت  میگه کاش جایی تو باشه .

چون احتمالش بالاست تو تواینده زودتر ازدواج کنی.

همه چی ب وقتش من س سال دیگه آزادی داشته باشم مثل الان برام مهم نیس چرا کسی درک نمیکنه همه میگن بزرگ ...

زندگینامه دکتر حسابی رو بخون اسم کتابش استاد عشق هست خیلی پدر بدی داشتن سختی های فراوان .شما تنها نیستید عزیز

نمیتونم نمیزارن فقط بم فشار میارن حتی نمیتونم اینستا داشته باشم ۱۶سالمه خیلی ت فشارم خیلی

اینستا دانلود کن  مخفیش کن نبینن 

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها
همه چی ب وقتش من س سال دیگه آزادی داشته باشم مثل الان برام مهم نیس چرا کسی درک نمیکنه همه میگن بزرگ ...

چه حسرتی؟

همش ۱۶سالته

خنده دار حرف نزن

تو هنوز اول راهی

حسرت اینه ک ...یه روز بخای بری خونه خالت ولی خاله ات زیره خاک باشه

حسرت اینه ک بخای برا پدر و مادرت یه چیزی بخری ولی دستت تنگ باشه

حسرت اینه ک بچت تو خیابون یه اسباب بازی یا خوراکی بخاد ولی اشکت دربیاد چون پول نداری

و خیلی چیزای دیگه

تعریف تو  تو این سن از حسرت با تهریفت ده ساله دیگه خیییییییلییییی فرق میکنه

نگاهت انقد سطحی نباشه

فکرت انقدر محدود نباشه

بزرگ فک کن

ب نظر دختره اروم و محترمی میای

بهت نمیاد انقدر ساده نگر باشیا