2777
2789
شوهرت خبر داره قبلا بهت تجاوز شده؟

اره عزیزدلم تو تاپیک دوتا مونده به اخرم داستان اشناییمونم هست ایشون گفتن ملیم گذشته هیچ اما ایندتو خودم میسازم تا یسال و نیم رابطه نداشتیم باهم رفتیم دکتر همیشه با لبخند میگفت من حتی با دیدنت ارضا میشم پس رابطه میخوام چیکار تو این مدت همش بغلم کرد تا ترسم بریزه میگفت حتی جوری بغلت میکردم دستم به سینتم نخوره تا ترست بریزه 😔

همسن منی که 🙂 میخوای باهات صحبت کنم ؟

اقرین چه مهربونی.  خیلی از ماها ممکنه این لحظه های عممممیق نا امیدی رو تجربه کنیم. آدم های خوب درد این لحظه ها رو کم میکنن و امید میدن. خدا حفظت کنه دختر خوب 

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خستم دیگه دلیلی ندارم برا زندگیم خیلی خوب سیر شدم از زندگیم هیچی دیگه برام مهم نیس

به خودت چند روز فرصت بده حالت خوب میشه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

نمیتونم نمیزارن فقط بم فشار میارن حتی نمیتونم اینستا داشته باشم ۱۶سالمه خیلی ت فشارم خیلی

اقتضای سن

منم مثه تو بودم

الان میخندم میگم اخه چرااااا

نامه مینوشتم برا خدا حرف میزدم 

شبا زیره بالش گریه میکردم عرررر میزدم

ولی گذشت

اینستا و...شاید مادرت بهتر میدونه صلاحتو

بهتر ک نداری

منم ک ازادی دارم اینستا نصب نمیکنم چون محیطشو در شان خودم نمیدونم

فکر و شخصیت خودتو رشد بده

ولی برای کارای شخصی مثل مدل مو...ب کسی جواب پس نده،با مادرت حرف بزن بگو لدت میبرم از این کار بزار کاری ک دوست دارمو کنمو...

نمیتونم نمیزارن فقط بم فشار میارن حتی نمیتونم اینستا داشته باشم ۱۶سالمه خیلی ت فشارم خیلی

اینستا مگه خوبه.

خوبیتو میخوان. اونسری تلویزیون نشون داد ک ۲ مرد مردها ۲۰ تا زنو گول زدن  بهشون دارو دادان وبه وعده ازدواج . به اینا تحاوز کرون.

و حال روحی زنها داغون بود و گریه میکردن.

ببین بزرگ شو و قوی باش مشکلاتو بگذرون و حس قوی پیدا کن

همشوامشب میخورم ۱۵۵تا

م ن خودم افسردگی و اضطراب دارم میخواستم با گاز بخاری خودکشی کنم ولی الا از اون افکارم پشیمونم امیدوار شدم ولی افسرگی دارم نماز خوندم ارامش گرفتم خودکشی راهش نیس

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼
اقتضای سن منم مثه تو بودم الان میخندم میگم اخه چرااااا نامه مینوشتم برا خدا حرف میزدم  ...

نمیزارع حتی تا دم خونه برم بیرون رفیقامو میبینم هرروز بیرونم و عشق جوونیو میبرن خ من چیکار کنم؟

فکر نمیکنم تاثیر داشته باشه چون همه بدن رو درگیر میکنه،توی خون و اعضا پخش میشه و حجامت فقط خونگیری ه ...

حجامت خونگیری نیست!!!

سموم بدن رو دفع میکنه

و نخ به نخ دهنم دودست... غمت غلیظ ترین کامست...
اگر امام رضا بطلبه تا اخر سال قراره بریم مشهد...

مشهد ک عااالیه حتماااا چندساعت باخودت خلوت کن 

منم چندوقت پیش رفتم باخودم گفتم برم کللللی حرف میزنم رفتم تو صحن نشستم دورکعت نماز خوندم دیگ تماااام حرفام یادم رفت چندد ساعت فقط همینطوری نشستم ب حرم نگاه کردم خییییلی آروم شدم. حتما تنها باش نگو کدوم صحن میری حالا باخانواده یا همسر ک میری فقط بگو ساعت فلان میام جلو در فلان خودت برو ی صحن رو انتخاب کن و تنهاباش 

چون من خودم دوس ندارم اگ سر نماز گریه کردم از خانوادم منو کسی ببینه البته فکر نکن مثبتما نه ،کاشت ناخن و لیفت ابرو و ...بااون ظاهر میخواستم سر نماز گریه کنم😅 ولی خب بنظرم کسی نیست ک با، با خدا حرف زدن آروم نشه 

زیارت قبول عزیزم 

باز طبیعتم ک میری همینطور ی تپه ای جایی رو انتخاب کن تنهایی برو اونجا بشین و ازاون بالاعظمت خدارو ببین و آرامش و سکوت طبیعت رو ب مغزت منتقل کن این روشا عالیه 

خیلی خری 

خوب مثل بچه ادم درس بخون از دانشگاه دربیا  واسه خودت کسی شو

شاید اصلا رفتی خوابگاه

حالا تو خودتو بکشی چی عوض میشه ؟ 

از چاله در میای میفتی تو چاه 

چرا میخوتی خودت رو بکشی ؟

چون نمیتونی خوش بگذرونی !

چون نمیتونی بری اینستا!

از زندگیت نارضیه چون نمیتونی رفیق بازی کنی !

فک کردی اونای که بچه طلاق نیستن زندگیشون سرشار از محبت و عشقه!

خوب با خانوادت برو بیرون 

به پایین تراز خودت نگاه کن کسانی که مشکلات بدتر از تو رو داشتن 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
اره عزیزدلم تو تاپیک دوتا مونده به اخرم داستان اشناییمونم هست ایشون گفتن ملیم گذشته هیچ اما ایندتو خ ...

عزیزدلم. مرد واقعی همسر شماست. امیدوارم دلت دیگه هرگز نشکنه.... دیگه غم نداشته باشی عزیزم

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

نمیزارع حتی تا دم خونه برم بیرون رفیقامو میبینم هرروز بیرونم و عشق جوونیو میبرن خ من چیکار کنم؟

خانوادت صلاحت میخان منم نوجونی محدودم میکردن عجله نکن ازادی رو بدست میاری فقط درس بخون

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات