2777
2789

میدونم همه میگید پیشرفت اما با قسمت وابستگیش چجوری باید مبارزه کرد؟ 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

پیشرفت وابستگی زود عادت میکنم زودم ترک

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت سخت سخت

برای خودم پیش اومده و شبیه مرگ خودخواسته بوده 

ولی هر چه که بگذره آدم شادتر میشه از تصمیم خودش و روزی میرسه که به خودت میگی دمت گرم دختر تو تونستی 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

سخت سخت سخت برای خودم پیش اومده و شبیه مرگ خودخواسته بوده  ولی هر چه که بگذره آدم شادتر میشه ...

بین یه دو راهی وحشتناک گیر کردم یه طرف من و دایره ی قوانینی که همیشه تو زندگیم اطرافم ساختم و توش زندگی کردم و یه طرف مسیری که حتی تصورش هم برام غیر ممکنه اما میدونم همون راهیه که میتونم توش شادتر زندگی کنم 

خیلی سخته 

بین یه دو راهی وحشتناک گیر کردم یه طرف من و دایره ی قوانینی که همیشه تو زندگیم اطرافم ساختم و توش زن ...

درک میکنم

بشین خوب بسنج

و مسئولیت تصمیم رو بعهده بگیر 

برات دعا میکنم که تصمیمت منجر به موفقیت و شادمانی بشه 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

درک میکنم بشین خوب بسنج و مسئولیت تصمیم رو بعهده بگیر  برات دعا میکنم که تصمیمت منجر به ...

ممنونم 

خوشحال شدم که حرف زدیم انگاری یکی شما رو برام فرستاد ❤❤