2777
2789
عنوان

مرد متاهل ک زنش خیلی خوشکله

4607 بازدید | 137 پست

یکی از دوستام با ی مرد متاهل دوسته ک عاشقانه همدیگرو دوست دارن،مرد زنش خیلی خوشگله و سنش از دوست دخترش خیلی کمتره و شوهرشم اصلا در حد خودش نیست،ولی خب خیلی پسره پولداره و خانومه همجاش با پول شوهرش عمل کرده خیلی بی نقصه عین پرنسس ها میمونه،البته بگم بخاطر پول با پسر ازدواج نکرده چون خانواده دختر هم خیلی پولدارن،دختره عاشق مرده شده و اونم از حرفا ش رفتارش معلوم چقدر دختر رو دوست داره بنظرتون ،چ چیزی باعث میشه ی مرد به همچین زنی خیانت کنه؟اینم بگم ی پسرم دارن و اینکه و مشکل هم با خانمش نداره،این توضیحاتم واسه اینه ک هرودوتا خانواده رو میشناسم ،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دوست خرابی داری

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
دوستتون چرا وقتی میدونه متاهله باهاشون دوسته، به نظرت این عجیب تر نیست؟! 

چون دوستش هم  هرزه هست که نمیدونه نباید سراغ مردای متاهل بره و فریبشون بده 

خدا اینجور زنها رو لعنت کنه 

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید