2777
2789

ببخشید ی سوال دیگ امکان بارداری چقدره سیکلم25روز س

و ماه دیگ باید6دی بشم

بعد بی بی چک کی،نشون میده?بتا چطور میشه یکی توضیح بده

یکی دو روز بعد از موعد نشون میده عزیزم

میگن مدیکور و روژان خوبه

ولیدمن چن سال باردار نمیشدم اندازه موهام سرم بیبی چک زدم

همه نوع و هنه مارک

والا هییچوقت برای من نشد خطا بده بیبی چک

فقط دو بار هاله انداخت ک دوبارش هم حامله بودم

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی بی چک رو یک هفته بعد تاخیر استفاده کن اگه خیلی عجله داری ۳.۴ روز بعد تاخیر هم نشون میده مارک مدیک ...

اها ی سوال دیگ من دیروز زدم بعد هاله انداخت یعنی باردارم ممکنه اشتباه باشه

یکی دو روز بعد از موعد نشون میده عزیزممیگن مدیکور و روژان خوبهولیدمن چن سال باردار نمیشدم اندازه موه ...

خدب مارک ویتا ساین چطور من دوبار استفاده کردم یکیش ک ی خط سفید انداخت یکی دیگ هاله

نه خیلی زوده من روزموعدنشون ندادفقط سه چهاروزبعدپری

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

اها یعنی،ممکنه خطا بزنه آزمایش بتا چطور

ازمایش تاده روزقبل رونشون میده

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

خدب مارک ویتا ساین چطور من دوبار استفاده کردم یکیش ک ی خط سفید انداخت یکی دیگ هاله

اونی که خط سفید افتاده خط تبخیره و مثبت نیست

ولی اونی که هاله انداخته ممکنه مثبت باشه

بزار از موعدت بگذره برو آزمایش