یکی از دوستام با ی مرد متاهل دوسته ک عاشقانه همدیگرو دوست دارن،مرد زنش خیلی خوشگله و سنش از دوست دخترش خیلی کمتره و شوهرشم اصلا در حد خودش نیست،ولی خب خیلی پسره پولداره و خانومه همجاش با پول شوهرش عمل کرده خیلی بی نقصه عین پرنسس ها میمونه،البته بگم بخاطر پول با پسر ازدواج نکرده چون خانواده دختر هم خیلی پولدارن،دختره عاشق مرده شده و اونم از حرفا ش رفتارش معلوم چقدر دختر رو دوست داره بنظرتون ،چ چیزی باعث میشه ی مرد به همچین زنی خیانت کنه؟اینم بگم ی پسرم دارن و اینکه و مشکل هم با خانمش نداره،این توضیحاتم واسه اینه ک هرودوتا خانواده رو میشناسم ،
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الهی سر خودش یه شوهر خائن بیاد تا مغز استخونش بسوزه...
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
مردی که همچین کاری کنه مطمئن باش که مطمینه که از طرف خانواده اش حمایت میشه
اتفاقا من یه آقایی رو می شناسم دستش رو شد قبل اینکه زنش طلاق بگیره بابای پسره گفت دیگه پسرم نیستی الان حدودا ۳-۴ ساله از زنش جدا شده باباهه گفت جلو چشمم نباش می کشمت رفته ترکیه پی کثافت کاریش مامانش هر روز میگه کاش میمرد انقدر نمی سوختم که رسوامون کرد